Σφοδρή η νέα κόντρα Πολιτείας με ΕΠΟ

Σφοδρή η νέα κόντρα Πολιτείας με ΕΠΟ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναζωπυρώθηκε η αντιπαράθεση ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Σταύρου Κοντονή στον ΣΠΟΡ FM, στην οποία υποστήριξε ότι «στην ΕΠΟ λειτουργεί ένα απολύτως διεφθαρμένο διευθυντήριο, το οποίο με τρόπο προκλητικό πολιτευόταν για τουλάχιστον μια δεκαετία».

Η ΕΠΟ τοποθετήθηκε με ανακοίνωση, στην οποία τόνισε ότι «όσα ανέφερε ο πολιτικός προϊστάμενος των δυνάμεων της “εξυγίανσης” απηχούν το ήθος και την αγωγή του…» και ότι «καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία καταφεύγει σε ακραία επίπεδα διαβολής και συκοφαντίας, τα οποία δεν συνάδουν στο αξίωμα, το οποίο κατέχει. Γι’ αυτό ο μόνος δρόμος απάντησης για μας είναι η προσφυγή στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Ο κ. Κοντονής απάντησε υποστηρίζοντας: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Δεν δικαιούνται να κάνουν μαθήματα ήθους, ευγένειας και συμπεριφοράς και πολύ περισσότερο να απειλούν δήθεν κάποιοι που έχουν μετατρέψει σε δεύτερο σπίτι τους τα ανακριτικά γραφεία και τις δικαστικές αίθουσες. Μήπως θα ήθελαν να μας πουν, αφού είναι τόσο αδιάφθοροι και εύθικτοι, για ποιο λόγο ανθίστανται με τόση μανία, καθημερινά στη διεθνή προσπάθεια δημιουργίας του νέου κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ και την επιβολή διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή