Πρόκριση με επιβλητική εμφάνιση για Ισπανία

Πρόκριση με επιβλητική εμφάνιση για Ισπανία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιώντας με διαφορά την πιο πειστική εμφάνιση από τα φαβορί της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, η Ισπανία επικράτησε της Τουρκίας με 3-0 στη Νίκαια το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Euro.

Επιβάλλοντας απόλυτα τον ρυθμό της από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους, απογοητευτικούς για δεύτερο παιχνίδι, Τούρκους και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού, έχοντας σαφές προβάδισμα και για την πρωτιά.

Πρωταγωνιστής για τους Ιβηρες ήταν ο Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος σκόραρε δις (34’ και 48’), ενώ είχε μεσολαβήσει το γκολ του Νολίτο στο 37’, που έκανε το 2-0. Πλέον, μετά και τη δεύτερη αγωνιστική, οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς και ακολουθεί η Κροατία με 4, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο φινάλε του γκρουπ. Έναν βαθμό έχει η Τσεχία, που διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης, ενώ την διοργάνωση αποχαιρέτησε η Τουρκία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή