Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Χουλτ

Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Χουλτ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκλας Χουλτ είναι η επιλογή του Παναθηναϊκού για να καλύψει τη θέση του Ντάνιελ Πράνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αθόρυβα και μεθοδικά, οι «πράσινοι» έκλεισαν πρώτα συμφωνία με τη Νις όπου αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια ο 26χρονος διεθνής (4 συμμετοχές) Σουηδός και τον έφεραν χθες το απόγευμα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο, κατά πάσα πιθανότητα τριετούς διάρκειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γάλλοι θα εισπράξουν περίπου 300 χιλ. ευρώ και ίδιος θα αμείβεται με 250 χιλ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους επιτυχιών.

Πρόκειται για έναν έμπειρο και ταχύτατο αριστερό μπακ χαφ, που έκανε το ξεπέταγμά του με την Ελφσμποργκ, μετρώντας με τη φανέλα της 92 συμμετοχές και 11 γκολ στην πενταετία 2009-14. Η Νις δαπάνησε 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά παρότι πήγε καλά την πρώτη του σεζόν στη Γαλλία (30 συμμετοχές, 1 γκολ), έχασε την επόμενη χρονιά λόγω τραυματισμού την προετοιμασία και είδε να περιορίζεται ο ρόλος του στην ομάδα (15 συμμετοχές, 1 γκολ), γεγονός που εκμεταλλεύθηκε ο Παναθηναϊκός για να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να έλθει στην Ελλάδα.

Ο Χουλτ θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο και θα φύγει αμέσως για την Ολλανδία. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά ένα διαδικαστικό θέμα καθυστέρησε την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Κάλιαρι. Λογικά το θέμα θα κλείσει σήμερα τυπικά και ο Κολομβιανός επιθετικός θα ξεκινήσει προετοιμασία.

Οι «πράσινοι» έφτασαν χθες το απόγευμα στο Τέγκελεν και παρά την κούραση του ταξιδιού, πήγαν κατ’ ευθείαν στο γήπεδο για «διπλό», με εξαίρεση τους Νάνο και Κλωναρίδη που έκαναν ατομικό. Ο Ιβάνοφ ακολούθησε την αποστολή που αριθμεί συνολικά 27 παίκτες, μαζί με τους νεαρούς Στάικο, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Ξενόπουλο, Μαυρομάτη, Mίγγο, Γ. Αγγελόπουλο και τον Ευαγγέλου, ο οποίος θα υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα. Ο Μπεργκ είναι αδειούχος μέχρι την Κυριακή, ενώ ο Τελάντερ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

• Κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας θέση ευθύνης στις Ακαδημίες, είναι ο Κριστόφ Βαζέχα. Αντίθετα, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο ίδιος νιώθει καλά μετά την εγχείρηση που έκανε στο πόδι και αποφάσισε να ξεκινήσει προπονήσεις για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά παρά τη δηλωμένη επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στους «πράσινους» και το δέσιμο που έχει με την ομάδα, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν άφησε κανένα περιθώριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή