Πινγκ πονγκ ανακοινώσεων από ΚΟΕ, ΕΟΕ και υπουργείο

Πινγκ πονγκ ανακοινώσεων από ΚΟΕ, ΕΟΕ και υπουργείο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… πόλεμο ανακοινώσεων επιδίδονται τις τελευταίες ημέρες οι εκπρόσωποι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του υφυπουργείου Αθλητισμού για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονείται η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Για το Ζάππειο κολυμβητήριο θέση πήρε, χθες, και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ). Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος και οι πολίστες είχαν πει ότι το νερό στο Ζάππειο ήταν κίτρινο και κάποιοι αθλητές είχαν προβλήματα υγείας. Η ΕΟΕ ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε δύο φορές αναλύσεις στο νερό και τα αποτελέσματα για μόλυνση ήταν αρνητικά.

Το… πινγκ πονγκ ανακοινώσεων και αντεγκλήσεων στους χώρους κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε και χθες ανάμεσα στην ΚΟΕ και σε εκπροσώπους της πολιτείας. Ο κ. Κοντονής είχε υποστηρίξει ότι η εθνική δεν ζήτησε το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ενώ ο κ. Διαθεσόπουλος τεκμηρίωσε τις δηλώσεις του για το οικονομικό κόστος: «Σε ό,τι αφορά τη χρήση του ΟΑΚΑ για αγώνες από την ΚΟΕ, εκεί τα ποσά είναι όχι απλώς απαγορευτικά, είναι εξωφρενικά. Για αγώνες τριών ημερών, μας ζητείται καταβολή 7.084 ευρώ πλέον έξοδα καθαρισμού περίπου 1.000 ευρώ και με επιπλέον χρέωση αν ζητήσουμε θέρμανση ή κλιματισμό» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση. Ο υφυπουργός, από την πλευρά του, κάλεσε χθες στο γραφείο του τους Θ. Βλάχο και Χρ. Αφρουδάκη και τους είπε ότι οι εγκαταστάσεις έχουν παραχωρηθεί άνευ οικονομικού ανταλλάγματος…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή