Ισόπαλος στο φιλικό με Ινσμπρουκ ο Ολυμπιακός

Ισόπαλος στο φιλικό με Ινσμπρουκ ο Ολυμπιακός

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο πρόσωπα είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο και τελευταίο επί αυστριακού εδάφους φιλικό παιχνίδι που έδωσε χθες με αντίπαλο τη Βάκερ Ινσμπρουκ και το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Στο πρώτο μέρος η ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Βίκτορ Σάντσεθ εμφάνισε σημάδια κόπωσης από την προετοιμασία στο Λάνγκενφελντ, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ. Το γκολ των Αυστριακών πέτυχε ο Κερσμπάουμ με σουτ στο 23΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ισπανός τεχνικός άλλαξε όλη την ενδεκάδα, ρίχνοντας σημαντικά τον μέσο όρο ηλικίας, αφού είχε στο ίδιο σχήμα τους Ρέτσο, Τσιμίκα, Ανδρούτσο, Μανθάτη και Γούτα. Οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν την εικόνα τους, φθάνοντας στην ισοφάριση με γκολ του Πουλίδο στο 80΄, ύστερα από πάσα του Μανθάτη. Ο νεαρός εξτρέμ είχε κάνει εξαιρετική ενέργεια, προκειμένου να τροφοδοτήσει σε πλεονεκτική θέση τον Μεξικανό επιθετικό.

«Το σημαντικό τώρα είναι να δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση, γι’ αυτό και οι παίκτες είναι “φορτωμένοι”. Εχουν πολλή δουλειά στα πόδια τους. Αυτήν τη στιγμή σημαντική είναι η φυσική κατάσταση όχι τα αποτελέσματα», τόνισε ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Και πρόσθεσε: «Εχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες, τα πόδια ήταν κουρασμένα, περισσότερο από του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε θετικά πράγματα που μοιάζουν με αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους νέους όχι μόνο από την καθημερινή δουλειά αλλά και από την παρουσία τους στον αγώνα. Σιγά σιγά πλησιάζουμε προς το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ακόμα δουλεύουμε και προστίθενται ποδοσφαιριστές που πρέπει να μπουν στην ομάδα».

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καπίνο (68΄ Χουτεσιώτης), Μασουακού (46΄ Τσιμίκας), Μποτία (46΄ Γούτας), Σιόβας (46΄ Ρέτσος), Βούρος (46΄ Μπέρτος), Μπουχαλάκης (46΄ Ζντιέλαρ, 68΄ Μανιάτης), Κασάμι (46΄ Ανδρούτσος), Φορτούνης (46΄ Τσόρι), Γιαννιώτας (46΄ Πάρντο), Σεμπά (46΄ Μανθάτης), Ολαϊτάν (46΄ Πουλίδο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή