Πίσω από τις κάμερες

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκηνές απείρου… κάλλους στην ΕΠΟ

Aναμφίβολα το highlight της Γ.Σ. της ΕΠΟ που έγινε την Παρασκευή 24/6, στο κτίριο της ΕΟΕ, ήταν η είσοδος της αστυνομίας στην αίθουσα. Ο αστυνομικός κατευθύνθηκε στις θέσεις του προεδρείου και ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκη, ότι έχει κινηθεί εναντίον του αυτόφωρη διαδικασία έπειτα από μήνυση για «παράβαση καθήκοντος» που υπέβαλε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας, Αθ. Τρομπούκης, επειδή δεν άφησε τα άλλα δύο μέλη της Ενωσής του να πάρουν μέρος στη συνέλευση. Ο Γκιρτζίκης απευθύνθηκε στο σώμα εμφανώς φορτισμένος, με κορώνες τύπου «αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε;», «είμαι μαχητής» και άλλα τέτοια. Προφανώς ξέχασε ότι λίγες ώρες πριν, όταν ο Τρομπούκης τον προειδοποιούσε ότι θα υποβάλει μήνυση και θα κινήσει την αυτόφωρη διαδικασία, ο Γκιρτζίκης ατάραχος και αδιάφορος του έλεγε να πάει όπου θέλει. Ευτυχώς για τον Γκιρτζίκη μεσολάβησαν πρόεδροι Ενώσεων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση και έπεισαν τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρτας να ζητήσει να σταματήσει η διαδικασία σύλληψης του προέδρου της ΕΠΟ.

ΜΠΛΟΥ.

Αργησε μία χρονιά

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί τη μοναδική επιλογή του Γιάννη Μπουρούση στην Ευρώπη, εφόσον δεν ευοδωθεί η απόπειρά του να παίξει σε ομάδα του ΝΒΑ για να έχει ένα ξεχωριστό «παράσημο» στην καριέρα του, φανερώνει ότι κακώς οι «πράσινοι» δεν προχώρησαν από πέρυσι σε συμφωνία με τον διεθνή σέντερ. Γιατί και βέβαια ενδιέφερε τη διοίκηση, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ, αλλά ο Τζόρτζεβιτς είχε επιλέξει τον Ραντούλιτσα και τον Κούζμιτς, «κλείνοντας» τη θέση του σέντερ. Οτι ο κόσμος του ΠΑΟ θυμόταν το «δέκα μέρες» του Μπουρούση από το φάιναλ φορ του Βερολίνου και ήταν έτοιμος να αντιδράσει, με αρνητικά σχόλια στο Διαδίκτυο, ήταν για λαϊκή κατανάλωση… Η Λαμποράλ κέρδισε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του «Μπούρου».

Γ.Β.

Θα δείξουν το ίδιο πάθος;

Οι Ιταλοί είχαν να λένε για το πάθος που έδειξε η «Σκουάντρα Ατζούρα» στον αγώνα με την Ισπανία τη Δευτέρα το απόγευμα, που φάνηκε, όπως έλεγαν, εξ αρχής από το πώς έψελναν το εθνικό ύμνο οι παίκτες της στο Σεν Ντενί του Παρισιού. Το απέδιδαν στη διάθεση για «εκδίκηση». Δεν είναι όμως βέβαιοι ότι οι παίκτες τους θα δείξουν το ίδιο πάθος στον αποψινό δυσκολότερο αγώνα με τη Γερμανία…

Γ.Γ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή