Παίκτης του ΠΑΟ ο Μάικ Τζέιμς ύστερα από έναν μήνα

Παίκτης του ΠΑΟ ο Μάικ Τζέιμς ύστερα από έναν μήνα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην δεύτερη μεταγραφή του προχώρησε ο Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικάνου γκαρντ, Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΚΑΕ, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους και διατηρώντας την δυνατότητα να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του ΝΒΑ, με εγγυημένο συμβόλαιο, μέχρι τις 5 Αυγούστου. Ο Μάικ Τζέιμς γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1990 στο Portland και έχει ύψος 1.85μ.. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο Grant High School, όπου και φοίτησε πριν ξεκινήσει η κολεγιακή του καριέρα στο κολλέγιο Eastern Arizona, το 2008. Δυο χρόνια αργότερα, μετακόμισε στο πανεπιστήμιο Lamar, όπου έμεινε μέχρι το 2012.

Τον Αύγουστο του 2012 υπέγραψε στην ΚΚ Ζάγκρεμπ όπου είχε 19 πόντους κατά μέσο όρο, όμως το Δεκέμβριο αποχώρησε με προορισμό το Ισραήλ και συγκεκριμένα τη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα με την οποία μέτρησε 22.8 πόντους κατά μέσο όρο. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας για λογαριασμό της Paffoni Omegna έχοντας 22.1 πόντους κατά μέσο όρο.

Την περίοδο 2014-15 ,αγωνίστηκε για οκτώ παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου έχοντας 21 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και  3.4 ασίστ.  Η Λαμποράλ Κούτσα τον απέκτησε άμεσα και στην περσινή περίοδο, ήταν στους βασικούς πρωταγωνιστές για την πορεία μέχρι το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή