Ανακοινώθηκε ο Νούνο Ρέις, έρχεται και ο Γουακάσο

Ανακοινώθηκε ο Νούνο Ρέις, έρχεται και ο Γουακάσο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από χθες ο Νούνο Ρέις. Ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ, επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα, πέρασε τα ιατρικά και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Σχετικά με τον Μουμπάρακ Γουακάσο, ακόμη ένα εμπόδιο ξεπεράστηκε για να ντυθεί στα «πράσινα». Ο Γκανέζος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν, πήρε στα χέρια του το έγγραφο που περίμενε και σήμερα αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και το θέμα της μεταγραφής του Κρίστιαν Λεντέσμα. Ο 33χρονος Αργεντίνος αναμενόταν χθες αργά το βράδυ στο Τέχελεν της Ολλανδίας για να μιλήσει με τους Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα, προκειμένου να συμφωνήσουν και να υπογράψει στην ομάδα, μετά τους Ιβάνοφ, Χουλτ και Ιμπάρμπο. Προχθές ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα της ερασιτεχνικής Σιλφόλντε, 2-0, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, με τους Βιγιαφάνιες και Λέτο. Οι νεοαποκτηθέντες Χουλτ και Ιμπάρμπο έδειξαν δραστήριοι, όμως θα χρειαστούν και άλλα ματς μέχρι να αποκτήσουν την κατάλληλη χημεία με τους συμπαίκτες τους. Ο Ιβανόφ έπαιξε δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο. Την Πέμπτη οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την τουρκική Οσμάνλισπορ (5η στην Τουρκία).

Με την Τσβόλε θα κάνει «αποκαλυπτήρια» στον κόσμο του, ενόψει της νέας σεζόν, ο Παναθηναϊκός, καθώς οριστικοποιήθηκε το φιλικό με την ολλανδική ομάδα στις 21 Ιουλίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή