Ενσωματώθηκαν στον ΠΑΟ Μπεργκ και Ρέις

Ενσωματώθηκαν στον ΠΑΟ Μπεργκ και Ρέις

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Νούνο Ρέις, παρόντες, διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Ο Σουηδός επιθετικός είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια, αφού συμμετείχε με την Εθνική Σουηδίας στο Euro 2016 και από χθες ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι δυο τους πήραν μέρος στην τακτική της ομάδας, ενώ στη συνέχεια γυμνάστηκαν μόνοι τους ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Και οι δύο παίκτες είχαν τετ α τετ με τον Ιταλό τεχνικό, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να δούμε έναν εκ των δύο ή και τους δύο στο αυριανό φιλικό κόντρα στην Οσμνλισπόρ.

Κανονικά στην προπόνηση των «πρασίνων» συμμετείχε και ο Κριστάν Λεντέσμα που αφήνει καλές εντυπώσεις και αν και δεν έχει υπογράψει ακόμη, βρίσκεται στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο 33χρονος Αργεντινός μέσος αναμενόταν να είχε νέα συνάντηση χθες αργά το βράδυ, τόσο με τον Ιταλό τεχνικό όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, με σκοπό να διευθετηθούν οι τελευταίες οικονομικής φύσεως λεπτομέρειες, προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Στο «πράσινο» κάδρο παραμένει και ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός Γκόρντον Σίλντενφελντ, τον οποίο ο Στραματσόνι εμπιστεύεται και θέλει να τον εντάξει ξανά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Παρότι αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό υπάρχουν διαθέσιμοι για τη θέση του στόπερ οι Μολέδο, Ιβανόφ, Ρέις και Ευαγγέλου, αλλά και ο Κουτρουμπής, που φέτος θα μετατεθεί οριστικά στη μεσαία γραμμή, τον Ιταλό προπονητή ανησυχεί η κατάσταση του Τελάντερ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα.

Η γεφύρωση της οικονομικής απόστασης του Παναθηναϊκού με τον Κροάτη αλλά και η εικόνα που θα παρουσιάσουν το προσεχές διάστημα οι νεοαποκτηθέντες Ιβανόφ και Ρέις θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο στην τελική έκβαση της μεταγραφής του.

Πέρα από τα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, ο Παναθηναϊκός θα δώσει ακόμα δύο δυνατές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Φενέρμπαχτσε στις 13 Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα κοντραριστούν με την Τσβόλε στη Λεωφόρο. Οι δύο αναμετρήσεις θα είναι είναι τα τελικά τεστ πριν από τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή