Ξεμούδιασμα ΠΑΟΚ με 14 γκολ σε ερασιτέχνες

Ξεμούδιασμα ΠΑΟΚ με 14 γκολ σε ερασιτέχνες

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βλάνταν Ιβιτς πρέπει να έχει ήδη ξεχάσει το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού του ΠΑΟΚ στο Αρνεμ, απέναντι στην ερασιτεχνική ομάδα Σιλβόλντε από την Ολλανδία. Το 14-0 με το οποίο ο Δικέφαλος κέρδισε, είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον Σέρβο τεχνικό τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ο Ιβιτς χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές στο φιλικό, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ουσιαστικά ως ξεμούδιασμα, γιατί μέχρι τώρα στην προετοιμασία είχε δοθεί έμφαση σε φυσική κατάσταση και τακτική.

«Αποφασίσαμε τη δεδομένη στιγμή να παίξουμε με μια ομάδα σε αυτό το επίπεδο, εξαρχής όταν σχεδιάζαμε την προετοιμασία. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δείξαμε σοβαρότητα και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ανεξαρτήτως του αντιπάλου, κάναμε αυτά που είχαμε ζητήσει, μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να προχωρήσουμε, έχουμε κι άλλα πράγματα να βάλουμε στο παιχνίδι μας. Βήμα-βήμα θα συνεχίσουμε», σχολίασε ο Ιβιτς.

Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ: Κουλούρης (2΄, 42΄), Περέιρα (5΄, 31΄, 33΄), Κοροβέσης (12΄), Σάκχοφ (26΄), Πέλκας (56΄, 63΄), Αθανασιάδης (59΄, 66΄, 89΄), Δημητριάδης (75΄, 89΄).

ΠΑΟΚ: Μελίσσας (Σιαμπάνης 46΄), Κίτσιου (Μάτος 46΄), Πούγγουρας (Χατζηισαΐας 46΄), Κρέσπο (Μαλεζάς 46΄), Λέοβατς (Γιαννούλης 46΄), Χαρίσης (Τσίμιροτ 46΄), Σάκχοφ (Δημητριάδης 46΄), Ροντρίγκες (Ζάιρο 46΄), Κοροβέσης (Μυστακίδης 46΄), Περέιρα (Πέλκας 46΄), Κουλούρης (Αθανασιάδης 46΄).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή