Ζιλμπέρτο: Δεν θέλω παίκτες που να βρίσκουν δικαιολογίες

Ζιλμπέρτο: Δεν θέλω παίκτες που να βρίσκουν δικαιολογίες

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Ολλανδία, μιλώντας για την ομάδα, τον ρόλο και τα «θέλω» του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είπε μεταξύ άλλων: «Σιγά σιγά μαθαίνω πλέον τα πάντα γύρω από τον σύλλογο για να βελτιώσουμε συνολικά την εικόνα μας ως Παναθηναϊκός. Οχι μόνο στο γήπεδο, αλλά κι εκτός. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο brand. Ολα όμως είναι θέμα καθημερινής δουλειάς. Πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα για να πετύχουμε ωραία πράγματα. Απαιτείται σκληρή δουλειά απ’ όλους. Πρέπει να έχουμε δυνατή νοοτροπία, νοοτροπία νικητή. Ολοι στο κλαμπ πρέπει να δουλέψουν με έναν θετικό τρόπο για την ομάδα. Από τον πρόεδρο μέχρι τους φύλακες στην πύλη. Δεν είμαι εδώ για να βρίσκω δικαιολογίες. Δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες γιατί δεν προπονήθηκα καλά, γιατί δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Δεν θέλω οι παίκτες να βρίσκουν δικαιολογίες επειδή έχασαν το παιχνίδι. Mε Λεντέσμα δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για πράγματα που αφορούν το συμβόλαιο. Ηρθε εδώ για να δει κι ο ίδιος το περιβάλλον της ομάδας για λίγες μέρες κι από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Ο κύριος λόγος που έφερα τον Νουνό Ρέις έχει να κάνει με την ευελιξία που προσφέρει στην ομάδα».

• Ανέτοιμος αλλά με διάθεση για τρέξιμο και κατοχή της μπάλας, εμφανίστηκε χθες ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, μένοντας στο 1-1 με την τουρκική Οσμάνλισπορ, η οποία συμμετέχει φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους και είχαν ευκαιρίες με τον Κλωναρίδη, Λέτο και τον Μπουμάλ, ο οποίος και διακρίθηκε. Στο 75΄, σε μια γρήγορη εναλλαγή, ο Μέστο σέντραρε συρτά από δεξιά και ο Λουντ πλάσαρε σωστά, δίνοντας το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό που «ανέβηκε» αισθητά με την είσοδο των Μπεργκ, Λέτο. Η Οσμάνλισπορ ισοφάρισε στο 88΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουσέσκου. Ο Λεντέσμα αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα, πίεσε και είχε καλές μεταβιβάσεις.

ΠΑΟ: Στιλ, Μέστο (85΄ Μαρινάκης), Κουτρουμπής (85΄ Ρέις), Ιβανόφ, Χουλτ (56΄ Χουχούμης), Ζέκα, Λεντέσμα (51΄ Λουντ), Ιμπάρμπο (66΄ Μπεργκ), Μπουμάλ (66΄ Λέτο), Βιγιαφάνιες (61΄ Βλαχοδήμος), Κλωναρίδης (46΄ Αμπέντ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή