Σύντομα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων αθλητών και αθλητριών συνεχίζονται στο Αμστερνταμ τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου. Πρώτη αγωνίζεται η αθλήτρια του επτάθλου Σοφία Υφαντίδου (μήκος) (14.00), ενώ το σημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει και ακοντισμό (15.20). Στις 14.05, ο Νικόλας Σκαρβέλης θα αγωνιστεί στη σφαιροβολία, στις 14.55 η ομάδα στα 4Χ100 γυναικών θα πάρει μέρος στους προκριματικούς και στις 15.10, ο Κώστας Μπανιώτης θα διεκδικήσει την πρόκριση στον αυριανό τελικό, στο ύψος. Το απόγευμα (20.15), ο Κώστας Δουβαλίδης θα επιχειρήσει να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό των 110 μ. εμπ. και στις 20.20, δύο από τις κορυφαίες αθλήτριες του επί κοντώ στον κόσμο, οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου θα διεκδικήσουν θέσεις στο βάθρο. Στις 21.45, η Σοφία Υφαντίδου θα αγωνιστεί στα 800 μ. του επτάθλου.Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και τελικούς σε: ακοντισμό (Γ), τριπλούν (Α), 4Χ100 (Α), 440 μ. εμπ. (Γ), δισκοβολία (Α), 5.000 μ. (Γ), 110 μ. εμπ. (Α), 800 μ. (Γ) και 1.500 μ. (Α), στους οποίους ενδέχεται να υπάρχουν και ελληνικές συμμετοχές. Στο Στάδιο των Σερρών διεξάγεται η πρώτη ημέρα των πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων – νεανίδων.

ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στην παραλία Σχινιά στον Μαραθώνα πραγματοποιείται το 5ο και τελευταίο τουρνουά του 17ου πανελληνίου διασυλλογικού πρωταθλήματος.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Με τη συμμετοχή της Βαρβάρας Φίλιου διεξάγεται στο Καζάν το παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής. Θα αποτελέσει την τελευταία… πρόβα της αθλήτριάς μας πριν από το Ρίο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή