Γεμίζει η φαρέτρα του Στραματσόνι

Γεμίζει η φαρέτρα του Στραματσόνι

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τη βάση του και περισσότερο ενισχυμένος θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, που χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί μετά την επιστροφή του από την Ολλανδία και το διήμερο ρεπό του Αντρέα Στραματσόνι. Οι Γουακάσο και Λεντέσμα θα βρίσκονται πλέον στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος βλέπει τη φαρέτρα του να γεμίζει με ποιοτικές λύσεις. Ο Γουακάσο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο Λεντέσμα, έπειτα από πολύωρες συζητήσεις χθες, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο παίκτης, ο ατζέντης του και ο Στραματσόνι κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για περίπου τέσσερις ώρες, επιβεβαιώνοντας την κοινή θέληση όλων των εμπλεκομένων για συνεργασία. Οι όποιες μικρές διαφορές υπήρξαν αρχικά, γεφυρώθηκαν σχετικά γρήγορα, με τις δύο πλευρές να ρίχνουν από λίγο νερό στο κρασί τους. Το παράθυρο και για άλλη μεταγραφή παραμένει ανοικτό, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Οι «πράσινοι» αύριο (21.00) θα δώσουν το πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας τους, αντιμετωπίζοντας τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Οι τουρκικές αρχές ασφαλείας, παρά τις αρχικές τους ενστάσεις λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών χτυπημάτων, επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα στην παραδοσιακή έδρα της Φενέρ, το «Σουκρού Σαράτσογλου», αφήνοντας στην άκρη τις όποιες σκέψεις για να μεταφερθεί σε άλλη πόλη. Στο παιχνίδι αυτό ο Στραματσόνι αναμένεται να φορέσει στην ομάδα του την… καλή της στολή και να παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του.

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει αντίκρισμα και στον κόσμο, ο οποίος για μία ακόμη σεζόν στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται. Από τη μία, οι κάρτες διαρκείας έχουν ξεπεράσει τις 3.000, ενώ και τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί για την ανακατασκευή της Λεωφόρου αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και στις 20 Ιουλίου, στο φιλικό με την Τσβόλε, είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένα τμήμα του γηπέδου.

• Ο Τελάντερ χθες έκανε γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα. Μετά το χαλαρό πρόγραμμα, τους παίκτες σήμερα περιμένει διπλή προπόνηση στις 9.00 και στις 18.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή