«Αδειασμα» ΑΕΚ στον Μιλοβάνοβιτς

«Αδειασμα» ΑΕΚ στον Μιλοβάνοβιτς

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σχεδόν ανύπαρκτος μεταγγραφικός σχεδιασμός της φετινής ΑΕΚ και η πλήρης ασυνεννοησία μεταξύ των ανθρώπων που χειρίζονται τις μετεγγραφές και αυτών που διοικούν την ομάδα επιβεβαιώθηκαν πλήρως, χθες, λίγη ώρα μετά το νικηφόρο (1-0) φιλικό με την πολωνική Βίγκρι Σουβάλκι, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μιλώντας στους δημοσιογράφους, δήλωσε πως η Ενωση ενδιαφέρεται για τον 32χρονο Μαροκινό επιθετικό Μαρουάν Σαμάκ, ωστόσο λίγο αργότερα η ΠΑΕ «άδειασε» τον τεχνικό της διευθυντή, αναφέροντας πως «δεν υπάρχει θέμα Σαμάκ» και πως «δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με αυτή την περίπτωση». Η καθυστέρηση στην υλοποίηση των μετεγγραφών σε συνδυασμό με το χθεσινό «επεισόδιο» ανακατεύουν περισσότερο την τράπουλα και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία η ομάδα «φωνάζει» πως χρειάζεται ενίσχυση.

Στο χθεσινό φιλικό, ο Τιμούρ Κετσπάγια περισσότερο εστίασε στα πρόσωπα και λιγότερο στην ομοιογένεια της ομάδας, παρατάσσοντας μια ενδεκάδα που είναι σχεδόν απίθανο να παραταχθεί σε οποιονδήποτε αγώνα της χρονιάς. Ο Λαμπρόπουλος βρήκε δίχτυα στο 87΄ ενώ ο Τόμας Πέκχαρτ έχασε πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

ΑΕΚ: Βούρας (46΄ Ντούνης), Μπακάκης (61΄ Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Σβάρνας (46΄ Τσιγκρίνσκι), Ζόριτς (52΄ Ντίντακ), Σιμόες (52΄ Γαλανόπουλος), Τζανετόπουλος (46΄ Γιόχανσον), Βάργκας (46΄ Μπαρμπόσα), Μπακασέτας (73΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μάνταλος (61΄ Ανάκογλου), Αραβίδης (46΄ Πέκχαρτ).

Απαλλαγή Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αθωώθηκε από τις κατηγορίες για απειλές προς τον παρατηρητή, Δημήτρη Κύρκο, στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στο σκεπτικό της απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «δεν προκύπτει με ασφάλεια το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο αυτών ανδρών και ειδικότερα δεν προκύπτει εάν ο Δημήτριος Μελισσανίδης απευθύνθηκε με απειλητικές εκφράσεις προς τον Δημήτριο Κύρκο. Επισημαίνεται, δε, συναφώς ότι άπαντες οι αυτόπτες μάρτυρες, που εξετάσθηκαν ενόρκως ενώπιον του δικαιοδοτικού τούτου οργάνου, δεν ηδυνήθησαν μεν να προσδιορίσουν με ακρίβεια το περιεχόμενο της στιχομυθίας μεταξύ των δύο ανωτέρω προσώπων, ωστόσο άπαντες, εκτιμώντας το ύφος του Δημητρίου Μελισσανίδη, κατά τη διάρκεια του επίμαχου συμβάντος, ήχθησαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για έναν απλό διάλογο καθαρά ποδοσφαιρικού περιεχομένου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή