Η πρώτη ευκαιρία στον Καπίνο

Η πρώτη ευκαιρία στον Καπίνο

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αποχώρηση του Ρομπέρτο για την Εσπανιόλ, άνοιξε τον δρόμο για τη νέα γενιά των γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ενας εξ αυτών είναι ο Στέφανος Καπίνο, που στην παρούσα φάση έχει προβάδισμα έναντι του Ιταλού Νικόλα Λεάλι για να υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας στους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Βέλγιο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, δήλωσε έτοιμος για να ανταποκριθεί με επιτυχία στον ρόλο του πρώτου γκολκίπερ του Ολυμπιακού, γνωστοποιώντας την επιθυμία του να παραμείνει πολλά χρόνια στο Λιμάνι: «Μακάρι να καταφέρω να κάνω όσα έκανε ο Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό και ακόμα περισσότερα, γιατί έχω σκοπό να κάτσω ακόμα περισσότερα χρόνια από τον Ρομπέρτο. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στην ομάδα και να κάνω αρκετά πράγματα».

Αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Μου έχει πει ο Αλέκος Ράντος (ο γυμναστής τερματοφυλάκων των “Πειραιωτών”) ότι “όποιος μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα στον κόσμο”. Το λέει γιατί είναι τέτοια η πίεση στην ομάδα, που αν όντως καταφέρεις να ανταποκριθείς εδώ, τότε μπορείς να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο».

Μόλις μία ώρα πρόλαβαν να προπονηθούν οι «ερυθρόλευκοι» χθες το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ. Ο Βίκτορ Σάντσεθ υποχρεώθηκε να διακόψει την προπόνηση εξαιτίας ισχυρής καταιγίδας που ξέσπασε στην περιοχή. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής και γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του. Ηταν η πρώτη του προπόνηση μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Τσόρι Ντομίνγκεζ όσο και ο Γιάννης Μανιάτης παρέμειναν στο ξενοδοχείο, καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ο Ντα Κόστα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αυχένα και γυμνάστηκε κανονικά. Ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε στην αρχή ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και εν συνεχεία βγήκε στο γήπεδο για να συμμετάσχει στις ασκήσεις τακτικής.

Δεύτερο φιλικό

Απόψε, ο Ολυμπιακός δίνει το δεύτερο επί βελγικού εδάφους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέστερλο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της βελγικής ομάδας, το στάδιο «Ετ Κάουπγε». Θα αρχίσει στις 20.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή