Απογείωση για Ρίο από το… Αμστερνταμ

Απογείωση για Ρίο από το… Αμστερνταμ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με λουλούδια, χαμόγελα και αισιοδοξία γέμισε χθες η αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή της εθνικής ομάδας στίβου από το Αμστερνταμ. Ολοι οι πρωταθλητές μας υποσχέθηκαν ανάλογες ή και καλύτερες εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη με το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό είναι έτοιμη για μεγάλα άλματα αλλά… βήμα βήμα. «Πηγαίνουμε σιγά σιγά. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτό είναι το πρώτο χρυσό, ύστερα από αυτό που είχα κερδίσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων του 2005», υπογράμμισε η κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης στο επί κοντώ.

Μια μεγάλη αγκαλιά από την κόρη της Κωνσταντίνα ήταν η καλύτερη υποδοχή για τη Βούλα Παπαχρήστου. Η τριταθλήτρια της Γηραιάς ηπείρου στο τριπλούν έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. «Είμαι πολύ χαρούμενη. Συνεχίζουμε για το Ρίο», είπε με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό της.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε από την εμφάνισή του στο Αμστερνταμ ο Μιχάλης Αναστασάκης. Ο νεαρός σφυροβόλος πλασαρίστηκε στην 4η θέση. «Εχουμε δουλειά μπροστά μας για το Ρίο. Θέλω και εκεί να διεκδικήσω μια καλή θέση», υπογράμμισε.

Ενα πρόβλημα υγείας δεν επέτρεψε στη Νικόλ Κυριακοπούλου να διεκδικήσει μια διάκριση στο επί κοντώ. «Δεν πήγα όσο καλά θα ήθελα, αλλά δεν το βάζουμε κάτω», τόνισε. Η επικοντίστρια θα πάρει μέρος την Παρασκευή σε αγώνα στο Μονακό.

• Με τη συμμετοχή 150 αθλητών και αθλητριών διεξάγονται σήμερα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας τα «Τοφάλεια 2016». Οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου, καθώς θα πάρουν μέρος πολλοί εκπρόσωποι της χώρας μας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή