Σε ρυθμούς Ρίο κινείται ο ελληνικός αθλητισμός

Σε ρυθμούς Ρίο κινείται ο ελληνικός αθλητισμός

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες έχουν μείνει για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και στον χώρο του αθλητισμού τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτούς. Χθες, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσιάστηκε η αναμνηστική σειρά των γραμματοσήμων της διοργάνωσης. Στη σειρά αποτυπώνεται το «αγώνας – νίκη», με τη χαρακτηριστική κίνηση του ανοίγματος των χεριών ως συμβόλου αγώνα και ιστορίας. Δημιουργός είναι η ζωγράφος – χαράκτις των ΕΛΤΑ Μυρσίνη Βαρδοπούλου.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι αθλητές διανύουν το τελευταίο στάδιο των προετοιμασιών τους, ενώ κάποιοι από αυτούς, όπως ο ιστιοπλόος Γιάννης Μιτάκης, θα αναχωρήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες για το Ρίο. Η εθνική πόλο των ανδρών βρίσκεται στο Μπορ (Σερβία) προκειμένου να πάρει μέρος σε ένα δυνατό τουρνουά. Σήμερα θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία. Στόχος των διεθνών μας είναι η επιστροφή στις νίκες. Στη διοργάνωση του Μπορ παίρνουν μέρος, επίσης, οι Βραζιλία, Ιαπωνία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Ισπανία και Γαλλία.

Στον στίβο, οι Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Παπαχρήστου θα πάρουν μέρος αύριο στο Ντάιαμοντ Λιγκ του Μονακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή