Πέρασε και το δεύτερο τεστ ο Ολυμπιακός

Πέρασε και το δεύτερο τεστ ο Ολυμπιακός

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικό δείγμα γραφής από τον Ολυμπιακό και στο δεύτερο φιλικό επί βελγικού εδάφους. Με εξαιρετική παρουσία για 80 λεπτά, νίκησε τη Βέστερλο στην έδρα της με 3-2, με τους Μανθάτη και Ανδρούτσο, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής των πρωταθλητών, να «κλέβουν» την παράσταση.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο φιλικό στο Βέλγιο με αντίπαλο τη Γάνδη. Προφανώς, διότι θα επιχειρήσει να εμπιστευθεί ξανά τις περισσότερες από τις βασικές του επιλογές στο αυριανό τελευταίο τεστ επί βελγικού εδάφους με την Μπριζ. Κάτω από την εστία διατήρησε τον Καπίνο και στο κέντρο της άμυνας τον Μποτία, έχοντας δίπλα του τον Ντα Κόστα και τους Φιγκέιρας και Μασουακού στο δεξί και στο αριστερό άκρο. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Ζντιέλαρ, Κασάμι και Ανδρούτσος, εξτρέμ οι Μανθάτης και Σεμπά, ενώ ο Πουλίδο χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Από τα πρώτα λεπτά οι πρωταθλητές Ελλάδας κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες, για να προηγηθούν με πρωταγωνιστή τον Αλαν Πουλίδο. Επιπλέον, ο Κασάμι είχε δοκάρι στο 33΄. Τελικώς, ο Μεξικανός επιθετικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι στο 38΄. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε αρχικώς σε τρεις αλλαγές, χρησιμοποιώντας τους Χουτεσιώτη, Ντε Λα Μπέγια και Ιντέγε, αντί των Καπίνο, Μποτία και Πουλίδο. Στο 62΄, οι «πιτσιρικάδες» των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Μανθάτης και Θανάσης Ανδρούτσος συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον τελευταίο να πετυχαίνει με σουτ το 2-0.

Εν συνεχεία, ο Σάντσεθ άλλαξε όλους τους παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα, χρησιμοποιώντας τους Βούρο, Μιλιβόγεβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φορτούνη και Πάρντο. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητα, ασκώντας έντονη πίεση στη Βέστερλο, κάνοντας το 3-0 με τον Ιντέγε στο 65’. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο, οι «Πειραιώτες» έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και δέχθηκαν δύο γκολ από τους Γκανβουλά (83΄) και Ντε Κέλαρ (89΄). Ο Βίκτορ Σάντσεθ πέρασε στο 74΄ τον Σιόβα στη θέση του Ντε Λα Μπέγια, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του τους Μανιάτη, Τσόρι και Ρέτσο, οι οποίοι αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή