Ιστορικός αγώνας για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Οντ

Ιστορικός αγώνας για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Οντ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόψε στις 21.00, στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα γράψει μία χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του: θα δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα, με αντίπαλο τη νορβηγική Οντ για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η στιγμή είναι από μόνη της ιστορική, με τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη όμως, να μην αρκούνται στο… ευρωπαϊκό παράσημο της συμμετοχής. Η ευκαιρία βρίσκεται στα πόδια τους και ο ευρωπαϊκός χάρτης ανοίγεται διάπλατα μπροστά τους.

«Η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ είναι σπουδαίο γεγονός για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ, για τον κόσμο της πόλης και ολόκληρης της Ηπείρου. Είναι μεγάλη χαρά για μας που συμμετέχουμε σ’ αυτήν τη διοργάνωση. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα καλά οργανωμένη, που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημά της. Αυτή είναι η μία πλευρά. Από εκεί και πέρα έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στους παίκτες μας. Αποτελεί επιπλέον πρόκληση για μας ότι παίζουμε με καλή ομάδα. Πιστεύουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Οντ για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τα παιχνίδια τα βλέπουμε βήμα βήμα. Ξέρω ότι θα γεμίσει το γήπεδο και το γεγονός αυτό μας δίνει χαρά και δύναμη», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Είναι εμφανές πως στην Ηπειρο θεωρούν ότι δικαιούνται να έχουν βλέψεις πρόκρισης, χωρίς όμως να φορτώνονται με περιττό άγχος.

Ο ΠΑΣ δεν θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περυσινή σεζόν, αφού έχουν αποκτηθεί μόλις τέσσερις παίκτες (Χρ. Δώνης, Ντόλοβατς, Μαμπουλού, Πέδρο Κόντε) εκ των οποίων ο ένας (Ντόλοβατς) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οσο για το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, ο κ. Πετράκης ανέφερε: «Αυτό που μεταφέρω είναι η χαρά της συμμετοχής σε μια μεγάλη διοργάνωση. Οτιδήποτε προκύπτει άλλωστε, πρέπει να το βλέπουμε αισιόδοξα. Παίζουμε για πρώτη φορά στο Γιουρόπα Λιγκ. Καλούμαστε αυτήν την ευκαιρία να την αξιοποιήσουμε. Στο μυαλό μας έχουμε μόνο πώς θα κάνουμε το καλύτερο και ό,τι είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε εδώ. Το άγχος και η πίεση στη δουλειά μας υπάρχουν, αλλά με αφοσίωση μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα».

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Κολιοφούκα, Λίλα, Μπέριο, Μιχαήλ, Λόπεζ, Καρανίκα, Πάμπλο, Σκόνδρα, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Τζημόπουλο, Ακόστα, Δώνη, Κοζορώνη, Νικολιά, Κόντε, Φερφελή, Μαμπουλού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή