Πίσω από τις κάμερες

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδύνατη η συνάντηση

Οταν πριν από λίγους μήνες ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής επιχείρησε να φέρει στο ίδιο τραπέζι τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ του ποδοσφαίρου, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που αρνήθηκε να δώσει το παρών. Η συνάντηση θα πραγματοποιούνταν με τους υπόλοιπους, αν δεν υπήρχε κώλυμα σχετικά με τη συμμετοχή του προέδρου του Ολυμπιακού. Οταν αργότερα επιχείρησε να διοργανώσει συνάντηση με την ίδια σύνθεση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Ν. Τζώρτζογλου, η προσπάθεια απέτυχε λόγω άρνησης του Ολυμπιακού. Ο Τζώρτζογλου προσπάθησε για δεύτερη φορά, έφτασε στο σημείο να ανακοινώσει για αύριο συνάντηση με εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων, αλλά λίγες ώρες μετά αναγκάστηκε να γνωστοποιήσει τη ματαίωσή της λόγω άρνησης αυτήν τη φορά της ΑΕΚ. Τελικά φαίνεται ότι μία τέτοιου είδους συνάντηση είναι μάλλον αδύνατον να γίνει, διότι πάντα κάποιος θα αρνείται…

ΜΠΛΟΥ.

Αλλάζει επίπεδο

Στην πρώτη θητεία του στον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είχε οικονομικά περιθώρια απόκτησης παικτών μεγαλύτερης αξίας από αυτούς που αποκτήθηκαν στην αρχή της δεύτερης θητείας του. Ή το «χρώσταγε» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επειδή του έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη πλέον στη δεύτερη συνεργασία τους, ή ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ συνειδητοποίησε ότι για να πάρουν οι «πράσινοι» ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή και να επιστρέψουν στο ευρωπαϊκό φάιναλ φορ χρειάζονται «δυνατές» μεταγραφές και συνάμα οικονομική υπέρβαση. Ακόμα και τα δύο μαζί να ισχύουν, η αλλαγή ποιοτικού επιπέδου είναι δεδομένη.

Γ. Β.

Μεταγραφή… Διαδικτύου

Για περίπου μία ολόκληρη μέρα, την προηγούμενη Τετάρτη, στο ρόστερ της ΑΕΚ στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια της Wikipedia υπήρχε ένα όνομα που μόνο έκπληξη προκαλούσε. Ως παίκτης της Ενωσης εμφανιζόταν ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Ρομπίνιο, και μάλιστα στη σελίδα του ιδίου ως τρέχουσα ομάδα υπήρχε ξανά το όνομα της Ενωσης. Προφανώς κάποιος απογοητευμένος –από τις τωρινές μεταγραφές– οπαδός της ΑΕΚ μπήκε στον κόπο να «πειράξει» τα δεδομένα της Wikipedia, επιλέγοντας να διακωμωδήσει με αυτόν τον τρόπο τις κινήσεις της ομάδας του.

Στ. Δημ.

Φαβορί η Γερμανία

Με αντιπάλους τη γηπεδούχο Ρωσία, τις πρωτάρες στον θεσμό Πορτογαλία και Χιλή, καθώς και το Μεξικό, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την εκπρόσωπο της Αφρικής, η Γερμανία θεωρείται ήδη φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών της FIFA που θα αρχίσει σε 11 μήνες, δηλαδή στις 17 Ιουνίου 2017, στην Αγία Πετρούπολη.

Γ. Γ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή