Σύντομα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Στη Γερμανία βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ θα πάρει μέρος σε έναν αγώνα (street event) σε λίμνη στο Ρόταχ. Στην ίδια διοργάνωση θα πάρουν μέρος και ο πρωταθλητής κόσμου Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ) και ο Βραζιλιανός Ντιάγκο Ντα Σίλβα. Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών συνεχίζονται στην Τιφλίδα της Γεωργίας τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου παίδων, κορασίδων. Η ελληνική ομάδα αποτελείται από 12 παίδες και οκτώ κορασίδες.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η εθνική Ελλάδος κάτω των 20 ετών θα αντιμετωπίσει σήμερα (18.45) την Ολλανδία στον δεύτερο αγώνα του Γ΄ ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στη Χαλκίδα. Για τον ίδιο όμιλο: 14.15: Μεγάλη Βρετανία – Ιρλανδία, 16.30: Κόσοβο – Αλβανία.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στις 11.00 ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος θα δώσει εκκίνηση στον αγώνα του 53ου Ράλι Αιγαίου. Tα σκάφη θα αποπλεύσουν από τον Φαληρικό Ορμο με προορισμό την Πάτμο. Τον αγώνα οργανώνει για 53η χρονιά ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στη Ναύπακτο διεξάγονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα ορεινής ποδηλασίας ανδρών, γυναικών, εφήβων, κορασίδων, παίδων και νεανίδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή