Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντίπαλος η Αλβανία

Η εθνική Ελλάδος κάτω των 20 ετών θα αντιμετωπίσει σήμερα (18.45) την Αλβανία στον τρίτο αγώνα του Γ΄ ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στη Χαλκίδα. Για τον ίδιο όμιλο: 12.00: Κόσοβο – Μ. Βρετανία, 14.15: Ολλανδία – Ιρλανδία.

ΣΤΙΒΟΣ

Πέφτει η αυλαία

Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ολοκληρώνονται στην Τιφλίδα της Γεωργίας τα ευρωπαϊκά πρωτάθλημα στίβου παίδων, κορασίδων. Η ελληνική ομάδα αποτελείται από 12 παίδες και οκτώ κορασίδες. Την Τρίτη θα αρχίσουν στο Μπίντγκος της Πολωνίας τα παγκόσμια πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν 15 αθλητές και αθλήτριες.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Στάση στην Πάτμο

Στο νησί της Πάτμου αναμένεται να «δέσει» σήμερα ο στόλος των σκαφών που αγωνίζεται στο Ράλι Αιγαίου. Πρόκειται για την 53η διοργάνωση του Πανελληνίου Ομίλου Ανοικτής Θαλάσσης.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Πετάλι στην… Κίνα

Στην Κίνα βρίσκεται ο Γιάννης Ταμουρίδης προκειμένου να πάρει μέρος στον ποδηλατικό Γύρο της Τσινχάι που αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου. Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας θα αγωνιστεί μόνο την πρώτη εβδομάδα και στις 24 Ιουλίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς στις 30/7 θα μεταβεί στο Ρίο για να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη Βραζιλία, η ποδηλασία δρόμου θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Δράση στην Κρήτη

Στα Μάταλα, στην Κρήτη, συνεχίζονται σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο τα τουρνουά στην κατηγορία των Masters του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος αρκετά παλιά ζευγάρια αλλά και πολλά νέα παιδιά. Πρόκειται για το τελευταίο τουρνουά του θεσμού πριν από τους τελικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στον Σχινιά.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νέα αστέρια στον Βόλο

Σχεδόν 1.000 λιλιπούτειοι κολυμβητές (921 για την ακρίβεια) από 121 σωματεία παίρνουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄, Β΄ που συνεχίζονται σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Βόλου. Οι αγώνες αρχίζουν στις 9.00 με τους προκριματικούς και το απόγευμα (18.00) πραγματοποιούνται οι αντίστοιχοι τελικοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή