Μαρκοϊσβίλι ο νέος στόχος του ΠΑΟ

Μαρκοϊσβίλι ο νέος στόχος του ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Παναθηναϊκός δεν υπολόγιζε την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να πληρώσει τη ρήτρα των δύο εκατομμυρίων ευρώ στη Βαλένθια για την απόκτηση του Κλαβέρ, καθώς και την εσκεμμένη καθυστέρηση του εκπροσώπου του παίκτη, το τελευταίο τετραήμερο, γεγονότα που οδήγησαν σε αρνητικό αποτέλεσμα στην υπόθεση του Ισπανού παίκτη. Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τον Κλαβέρ και ειδικά τον εκπρόσωπό του, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει χρόνο και να μην υπογραφεί από τον παίκτη το διετές συμβόλαιο που είχε συντάξει ο Παναθηναϊκός, ώστε να επιλέξει την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε δεδομένο ενδιαφέρον και κινήθηκε όπως στην περίπτωση του Παπανικολάου, πριν από τρία χρόνια, πληρώνοντας τη ρήτρα του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του και η εναλλακτική επιλογή του πρώην παίκτη της Νταρουσάφακα, Γεωργιανού Μανούτσαρ Μαρκοϊσβίλι για τη θέση του φόργουορντ, είναι η επικρατέστερη. Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει χρονική αναμονή για την αναζήτηση καλύτερου παίκτη (αναμένονται όσοι απορριφθούν από ομάδες του ΝΒΑ), γιατί το θέμα του Κλαβέρ έχει προκαλέσει πείσμα ηχηρής μεταγραφής στη διοίκηση της ΚΑΕ. Ενδεχόμενη αμερικανική επιλογή, θα είναι η πέμπτη στο «τριφύλλι», μαζί με τους Φελντέιν, Τζέιμς, Γκιστ και Σίγκλετον.

• Η ίδια οικονομική πρόταση που είχε καταθέσει στον Οκάρο Ουάιτ που συμφώνησε τελικά με τους Μαϊάμι Χιτ, έχει σταλεί από τον Ολυμπιακό στους Αμερικανούς, Κένι Γκάμπριελ (έπαιξε στο Ηράκλειο πριν από 3 χρόνια) και Ντεμέτρις Νίκολς για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου και προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο. Υπάρχει, όμως, σημαντική απόσταση στο οικονομικό σκέλος, ενώ ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να βρει τον παίκτη που θα μοιράζεται χρόνο συμμετοχής με τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

• Σαρωτική αρχή, όπως αναμενόταν, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων (U20) έκανε η Εθνική ομάδα στη Χαλκίδα, όπου φιλοξενείται η διοργάνωση. Υστερα από τις νίκες της κόντρα στην Ιρλανδία (93-47), την Ολλανδία (68-36) και την Αλβανία (97-35), σήμερα (18.45) θα παίξει με το Κόσοβο. Η ελληνική ομάδα ξεχωρίζει στον 3ο όμιλο και κατακτώντας την πρώτη θέση αναμένεται να αντιμετωπίσει στον προημιτελικό (22/7) τη Βοσνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή