Μεταγραφικές διεργασίες με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ

Μεταγραφικές διεργασίες με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το βλέμμα στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει από χθες την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» επέστρεψε το Σάββατο στην Ελλάδα από το Βέλγιο όπου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Και μετά το ρεπό της Κυριακής, ο Βίκτορ Σάντσεθ έκανε χθες το βράδυ την πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Οι Πουλίδο, Ντομίνγκες και Ρέτσος θα είναι σε θέση να γυμναστούν στο τέλος της εβδομάδας αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα για μια τελική ευρωπαϊκή πρόβα στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι (21.00). Και παράλληλα, θα περιμένει μαζί με τους παίκτες του να μάθουν τον αντίπαλό τους στον 3ο προκριματικό γύρο, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Σέριφ Τιράσπολ – Χάποελ Μπερ Σεβά. Στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ είχε επικρατήσει η Χάποελ με 3-2. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ανεξαρτήτως του αντιπάλου που θα βρουν στον δρόμο τους οι πρωταθλητές Ελλάδας, το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη και η ρεβάνς στις αρχές Αυγούστου στη Μολδαβία ή στο Ισραήλ. Επιπλέον, συνεχίζονται οι μεταγραφικές διεργασίες. Πλην του Μασουακού που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και ο Μάνουελ Ντα Κόστα ενδέχεται να αποχωρήσει, αφού την περίπτωσή του εξετάζουν αγγλικές ομάδες. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ και στόπερ στην αγορά του εξωτερικού.

Ο Ρομπέρτο, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Εσπανιόλ, σε συνέντευξή του σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης υπογράμμισε πως δεν ξεχνά όλα όσα έζησε στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα έζησα τα καλύτερα επαγγελματικά μου χρόνια. Ηταν τρία πολύ σημαντικά χρόνια της καριέρας μου και πιστεύω ότι ήρθα στην Εσπανιόλ πάνω στα καλύτερά μου».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή