Η Χαποέλ Μπερ Σεβά αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά αντίπαλος του Ολυμπιακού

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Ισραήλ απέσπασε χθες βράδυ «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο Τιρασπόλ από την πρωταθλήτρια Μολδαβίας Σέριφ και χάρη στη νίκη της με 3-2 στο πρώτο ματς, προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Συνολικά, η Χαποέλ έχει κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ισραήλ. Η προηγούμενη ήταν πριν από 40 χρόνια, το 1976.

Στο δυναμικό της ανήκει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, αλλά και ο Οβίντιου Χόμπαν που αγωνίστηκε με την εθνική Ρουμανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη και η ρεβάνς στο Ισραήλ στις 3 Αυγούστου. Να σημειωθεί πως το νεόκτιστο γήπεδό της έχει χωρητικότητα 16.000 θέσεις

Απόψε, ο Βίκτορ Σάντσεθ θα έχει τη δυνατότητα να κάνει δοκιμές ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Τελευταίο φιλικό πριν από τα ματς στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (ώρα έναρξης 21.00).

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα είναι το νέο πρόβλημα του Ισπανού τεχνικού. Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ένα βάρος στον προσαγωγό δεξιά και αποκλείστηκε από την αποστολή. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Πουλίδο, Τσόρι και Ρέτσος οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να είναι σε θέση να προπονηθούν στο τέλος της εβδομάδας.

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, τελέστηκε χθες το απόγευμα αγιασμός για τη νέα χρονιά στο αθλητικό κέντρο στου Ρέντη.

Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και διοικητικά στελέχη των πρωταθλητών. Οπως κάθε χρόνο, ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή