Νέο «χτύπημα» η ΑΕΚ με Πατρίτσιο Ροντρίγκες

Νέο «χτύπημα» η ΑΕΚ με Πατρίτσιο Ροντρίγκες

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεταγραφική μηχανή της ΑΕΚ πήρε μπρος για τα καλά και μετά την απόκτηση του Ούγκο Αλμέιδα, προχθές, αναμένεται και αυτή του Πατρίτσιο Ροντρίγκες σήμερα. Ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ, ήρθε χθες στην Αθήνα, θα περάσει το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την Ενωση. Με τις μεταγραφές των Αλμέιδα και Ροντρίγκες, η ΑΕΚ καλύπτει με δύο ποιοτικούς παίκτες τις θέσεις του επιθετικού και του εξτρέμ, αντίστοιχα, και πλέον απομένει η απόκτηση ενός ακόμη σέντερ μπακ (Χισάμ Μπελκαρουί) και ενός ακόμη μέσου που θα μπορεί να ανταποκριθεί ως εναλλακτική λύση των Γιόχανσον και Σιμόες. Στην υπόθεση του Αλγερινού Μπελκαρουί απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, ώστε ο παίκτης να ενταχθεί στην προετοιμασία της Ενωσης.

Ηδη, όμως, από προχθές ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ένα ακόμη «όπλο» στα χέρια και απομένει να φανεί αν θα αποδειχθεί… ενεργό. Η αξία του Ούγκο Αλμέιδα είναι δεδομένη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η πορεία του είναι φθίνουσα. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί τα λάθη που έχει κάνει και με δηλώσεις του στην O’ Jogo, χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως ευκαιρία για μια νέα αρχή στην καριέρα του. «Αποδέχθηκα την πρόταση της ΑΕΚ και αποφάσισα να ξεκινήσω αυτή τη νέα περίοδο στην καριέρα μου. Ηρθα σε έναν σύλλογο με ιστορία. Η ΑΕΚ έχει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα αποτελέσω μέρος αυτού του νέου αγωνιστικού σχεδίου. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Το πρότζεκτ της ΑΕΚ ταιριάζει σε αυτό που είχα στο μυαλό μου. Θα δώσω τα πάντα γι’ αυτή τη φανέλα και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τίτλους με την ΑΕΚ», τόνισε ο 32χρονος Πορτογάλος επιθετικός.

Εκτός από τις προσθήκες, στην Ενωση έχουν σε πρώτο πλάνο και τις αποχωρήσεις, αφού το ρόστερ που επιθυμεί ο Τιμούρ Κετσπάγια πρέπει να αποτελείται από 25 παίκτες, στους οποίους θα συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις τερματοφύλακες. Ηδη, ο Μιγκέλ Κορδέρο προπονείται μόνος του και για τους Ζόριτς και Φαγιέ αναζητείται ομάδα, ενώ το μεγαλύτερο «αγκάθι» ακούει στο όνομα του Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος έχει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Τα… καλά νέα για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό φαίνεται πως έρχονται από τη Χιλή και συγκεκριμένα από την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα, με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Μιγκέλ Χιμένεθ, να δηλώνει πως είναι όλα έτοιμα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. «Είναι όλα έτοιμα. Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για να έρθει» τόνισε σε ΜΜΕ της Χιλής και συμπλήρωσε πως η άφιξη του παίκτη υπολογίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

• Σήμερα, στις 18.30, στο γήπεδο της Φυλής, κεκλεισμένων των θυρών, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Αρη Λεμεσού. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ούγκο Αλμέιδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή