Αποκαλυπτήρια με θέαμα για ΠΑΟ

Αποκαλυπτήρια με θέαμα για ΠΑΟ

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκρηκτικός και ουσιαστικός παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό φιλικό με την Τσβόλε, της οποίας επιβλήθηκε με 4-0 μπροστά στον κόσμο του στην (υπό ανακαίνιση) Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν κεφάτοι και, με τους Λεντέσμα και Γουακάσο να είναι σε εξαιρετική ημέρα, άφησαν πολλές υποσχέσεις για τη σεζόν που ανοίγει σε λίγες ημέρες, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είτε με την ΑΪΚ είτε με τη Γιουρόπα.

Μόλις στο 3΄ οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Γουακάσο, ενώ στο 27΄ ήρθε το πρώτο γκολ με δυνατό, μακρινό σουτ του Λεντέσμα. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών από την επίτευξη του τέρματος από τον Αργεντίνο, ήρθε και ένα δεύτερο γκολ, αυτήν τη φορά από τον Λουντ στο 37΄. Οι Ιμπάρμπο και Χουλτ συνδυάστηκαν ιδανικά από τα αριστερά, με τον Φινλανδό να εκμεταλλεύεται μέσα στην περιοχή το γύρισμα του Χουλτ. Το εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο είχε και… κερασάκι για τον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν το εκπληκτικό γκολ του Γουακάσο στο 40΄. Ο Γκανέζος έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέβασε την μπάλα, άδειασε με προσποίηση τον αντίπαλο αμυντικό και με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από τη διαμόρφωση του τελικού σκορ δεν θα μπορούσε να λείπει ο…. συνήθης ύποπτος του «τριφυλλιού», ο οποίος «χτύπησε» στο 67΄. Ο Μπεργκ έπειτα από κάθετη ασίστ του Βιγιαφάνιες σκόραρε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, σε ένα χορταστικό παιχνίδι, στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε καθόλου από την ολλανδική ομάδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ (83΄ Οδ. Βλαχοδήμος), Μέστο (74΄ Ρέις), Ιβάνοφ, Κουτρουμπής (64΄ Μολέντο), Χούλτ (74 Νάνο), Ζέκα, Λουντ (74’ Στάικος) Λεντέσμα (78΄ Παν. Βλαχοδήμος), Γουακάσο (64΄ Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (64΄ Βιγιαφάνιες), Μπεργκ.

ΤΣΒΟΛΕ: Φαν ντερ Χαρτ, Φαν Πόλεν (78΄ Εβρέ), Μαρτσέλις (46΄ Φαν Λόι), Πάβερτ (46΄ Καραγκούνης), Βάρμερνταμ (62΄ Σένκεβελτ), Σαϊμάκ (46΄ Σάντλερ), Μπράμα (82΄Κβίντα), Εχιζίμπουε, Μένινγκ (75΄ Τόμας), Μόκχαρτ, Νίλαντ (46΄ Μαστούρ).

• Επίθεση από άγνωστο, που τον γρονθοκόπησε, δέχθηκε προχθές το βράδυ έξω από την οικία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Π. Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου έδωσε για περίπου δύο ώρες κατάθεση στο τμήμα Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ, όπου φέρεται να συσχέτισε την επίθεση με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημητρίου είναι ένας από αυτούς που, ενώ βρίσκεται στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, έχει μεταπηδήσει στην πλευρά της αντιπολίτευσης. «Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι έχουμε εκλογές στην ΕΠΟ. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας. 100% αυτός είναι ο λόγος, δεν είναι 99%», υποστήριξε μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM. Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι «αποτυπώνει το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθούν να εγκαταστήσουν όσοι χρόνια λυμαίνονται το ποδόσφαιρο, προκειμένου να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ, όπως ανέφερε το θύμα της επίθεσης σε συνέντευξή του». Ανακοίνωση καταδίκης του συμβάντος εξέδωσαν ο Ολυμπιακός και η ΕΠΟ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή