Από θέση φαβορί σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Από θέση φαβορί σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΣ Γιάννινα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Νορβηγία για να τελειώσει τη δουλειά βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σήμερα (20.00) θα αντιμετωπίσει την Οντ, έχοντας ως στόχο να διαφυλάξει το υπέρ του 3-0 και να προκριθεί στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το σκορ που έχουν οι Γιαννιώτες από το παιχνίδι της πρώτης φάσης μοιάζει να είναι ασφαλείας, αλλά όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, για να προκριθεί ο ΠΑΣ θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αναμέτρηση με τη δέουσα προσοχή: «Πάντα τα πράγματα να τα προσεγγίζουμε με ένα ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, είμαστε όλοι καλά», τόνισε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος υπογράμμισε: «Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό αυτοί που δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι και πρώτα ο Θεός να τελειώσουν όλα καλά και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή