«Πονάει» στο τελείωμα των φάσεων η ΑΕΚ

«Πονάει» στο τελείωμα των φάσεων η ΑΕΚ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρότητα στην άμυνα, κυριαρχία στο κέντρο αλλά και φλυαρία στην επίθεση παρουσίασε σε ένα ακόμη φιλικό η ΑΕΚ, η οποία χθες, στην πρόβα τζενεράλε πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Σεντ Ετιέν, επικράτησε στη Φυλή του Αρη Λεμεσού με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Πέκχαρτ (12΄) και Τζανετόπουλος (86΄), αλλά το σκορ θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερο, αν οι παίκτες της Ενωσης ήταν πιο προσηλωμένοι στην τελική προσπάθεια.

Ντεμπούτο έκανε και ο Ούγκο Αλμέιδα, με σκοπό να πάρει μια γεύση από τη νέα του ομάδα. Ο Πορτογάλος είναι ανέτοιμος και δεν υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει μπροστά του έναν γρίφο να λύσει, αφού είναι φανερή η δυσκολία της ΑΕΚ να φθάσει στο γκολ. «Αυτό είναι που με προβληματίζει. Οτι φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και δεν βάλαμε πολλά γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός μετά τη λήξη του αγώνα.

Από σήμερα ο Κετσπάγια, πάντως, θα προσθέσει ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα του: τον Πατρίτσιο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός μέσος χθες έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά περίπου 1 εκατ. ευρώ. Σειρά παίρνει τώρα ο Χασίμ Μπελκαρουί, ο οποίος και αυτός μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ο Αλγερινός αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ενωση και αναμένει την έγκριση της βίζας του για να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο (81΄ Μπακάκης), Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι (77΄ Λαμπρόπουλος), Ντίντακ (72΄ Ντίας), Σιμόες (70΄ Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (81΄ Τζανετόπουλος), Μάνταλος (76΄ Αλμέιδα), Μπαρμπόσα (70΄ Πλατέλλας), Βάργκας (58΄ Μπακασέτας), Πέκχαρτ (63΄ Αραβίδης).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γκολτς (76΄ Τσιάκκας), Θεοφίλου, Αλβάρες, Τόμας (87΄ Μαλεκίδης), Πούλχακ (57΄ Τζιτζικαλάκης), Κυριακού (77΄ Χριστοδούλου), Παχίπης (68΄ Παναγή), Αντωνίου (87΄ Χαραλάμπους), Πρεντέσκου (55΄ Φράγκου), Μαρτσάκης (85΄ Μασόνου), Κύπρου (62΄ Σκούρτης).

• Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ένα απρόοπτο, καθώς ο διαιτητής Παππάς αρνήθηκε να κάνει σέντρα, αφού οι παίκτες του Αρη δεν είχαν αριθμό στο πίσω μέρος της φανέλας τους! Τελικά η λύση δόθηκε με τους Κύπριους να φορούν τις πορτοκαλιές φανέλες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή