Ανησυχητική πρόβα από τον ΠΑΟΚ

Ανησυχητική πρόβα από τον ΠΑΟΚ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Αγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν καλή. Ο «Δικέφαλος» ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο γήπεδο της Τούμπας, χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο και χωρίς να πιάσει την απόδοση που είχε στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Επειτα από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η κυπριακή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 85΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρκάντιους. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 90΄ με κεφαλιά του Αλέξανδρου Τζιόλη από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν στη διάρκεια του αγώνα τον Λέο Μάτος, ο οποίος αποχώρησε με πόνους στο ισχίο, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις δεν αναφέρουν κάτι ανησυχητικό ενόψει του αγώνα με τον Αγιαξ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (61΄ Μπρκιτς), Τζαβέλλας (61΄ Μαλεζάς), Κρέσπο (79΄ Πούγγουρας), Μάτος (29΄ Κίτσιου), Λέοβατς (61΄ Γιαννούλης), Τσίμιροτ (46΄ Χαρίσης), Σάχοφ (61΄ Τζιόλης), Πέλκας (46΄ Μπίσεσβαρ), Τζάλμα (61΄ Ζάιρο), Ροντρίγκες (61΄ Περέιρα), Κουλούρης (79΄ Κάνιας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μιγκέλ, Αγγελής, Βινίσιους, Βασιλείου (68΄ Ντούντου), Στυλιανού, Κυριάκου (90΄ Αγγελή), Μπαρμπάρο (46΄ Πίτας), Ντα Σίλβα (71΄ Σακέτι), Αντόν (46΄ Μιγκέλ), Αμπραχαμ (62΄ Αρκαντιούζ), Ζοάο Πέδρο.

• Σε οριστική συμφωνία με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για τον Φερνάντο Βαρέλα ήρθε η ΠΑΕ. Ρουμανικά ΜΜΕ μετέδωσαν χθες την πληροφορία, η οποία επιβεβαιώθηκε προφορικά από τον ΠΑΟΚ. Δεν θα υπάρχουν έμψυχα ανταλλάγματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο «Δικέφαλος» θα καταβάλει στη Στεάουα ένα ποσό μεταξύ 1,2-1,3 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή