Διάψευση ΠΑΟ για Ρινάλντι

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φρένο» στα σενάρια από την Ιταλία που παρουσίαζαν σχεδόν τελειωμένη υπόθεση τη μεταγραφή του Λαουτάρο Ρινάλντι, έβαλε χθες ο Παναθηναϊκός. Μετά την αρνητική απάντηση του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού στη Βερόνα, οι Ιταλοί θεώρησαν δεδομένο ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Αθήνα, αλλά οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν χθες ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς και ότι η υπόθεση παραμένει μπλεγμένη. Οι διαπραγματεύσεις ήταν εξαρχής δύσκολες λόγω της εμπλοκής πολλών μάνατζερ, μεταξύ των οποίων και μιας τράπεζας που έχει σημαντικό μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη. Απ’ ό,τι φαίνεται θα χρειαστεί καιρός για να ξεμπλέξει αυτή η ιστορία, εάν και εφόσον ο Παναθηναϊκός επιμείνει στην περίπτωση του Ρινάλντι.

Ως εναλλακτική λύση προβάλλεται, πάλι από την Ιταλία, η περίπτωση του Ροντρίγκο Αγκίρε, ενός 21χρονου Ουρουγουανού επιθετικού που ανήκει στην Ουντινέζε και έχει αγωνιστεί ως δανεικός στην Εμπολι και την Περούτζια. Οπως τονίζει δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, ο Παναθηναϊκός και η Ουντινέζε έχουν συμφωνήσει σε όλα, σενάριο, όμως, που δεν επιβεβαιώνεται από την ελληνική ομάδα. Συν τοις άλλοις, για να αποκτηθεί ο Αγκίρε πρέπει να ελευθερωθεί θέση ξένου, κάτι που αυτή τη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

• Στις 18.30 στο «Γ. Καλαφάτης» θα γίνει η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (21.00) αγώνα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στη Λεωφόρο. Ο Τελάντερ πάτησε για πρώτη φορά έπειτα από τρεις μήνες γήπεδο, αλλά θέλει ακόμα χρόνο μέχρι να τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι.

• Το δέσιμό του με την οικογένεια του Παναθηναϊκού τόνισε για μια ακόμη φορά μέσω facebook ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με αφορμή την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας: «Νέα εμφάνιση και νέα θέση για εμένα στο ποδόσφαιρο. Η πρόσληψή μου ως διευθυντής ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκό με έκανε πολύ υπερήφανο. Πάντα ένιωθα μέλος της πράσινης οικογένειας. Η πρόκληση είναι μεγάλη και ο καλύτερος τρόπος να την αντιμετωπίσουμε είναι με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί».

• Ο Δημήτρης Σαραβάκος γιόρτασε χθες τα 55α γενέθλιά του και η ΠΑΕ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί τα καλύτερα μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook: «Τις θερμότερες ευχές στον μεγάλο “μικρό” της καρδιάς μας! Χρόνια Πολλά Δημήτρη Σαραβάκο!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή