Πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού

Πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θεμέλια» πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιχειρήσει να βάλει ο Ολυμπιακός από το πρώτο παιχνίδι με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά του 3ου προκριματικού γύρου που θα διεξαχθεί απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη (21.45). Ο Βίκτορ Σάντσεθ αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, αλλά δεν κρύβει την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη: «Πρέπει να γεμίσουμε από ενέργεια προκειμένου να μπορέσουμε να φθάσουμε στον στόχο μας. Το πάθος και όλα αυτά τα συναισθήματα είναι πολύ σημαντικά. Οι φίλαθλοι παίρνουν δύναμη από το γήπεδο και οι παίκτες από τους φιλάθλους. Ολοι μαζί πρέπει να ενωθούμε και να ενώσουμε όλα αυτά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα».

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παίξουν έξυπνα, ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα: «Οι παίκτες πάντα έχουν την όρεξη και την επιθυμία να αγωνιστούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή προετοιμασία, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να δώσουμε το 100% για να ξεπεράσουμε τον αντίπαλό μας και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Οι «Πειραιώτες» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση χθες το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, μετά το τέλος της οποίας ο Ισπανός τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή για το αποψινό ματς, στην οποία βρίσκονται οι Μανιάτης και Ντομίνγκεζ. Αντιθέτως, αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Πουλίδο, Ρέτσος, ο τραυματίας Ελαμπντελαουί, ενώ για αγωνιστικούς λόγους δεν υπολογίζονται ο Καμπιάσο και ο Κασάμι.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σε σύστημα 4-2-3-1 τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Εισιτήρια του αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά θα πωλούνται από τις 10 το πρωί από τα εκδοτήρια, τα οποία βρίσκονται έξω από τη θύρα 25, καθώς και μέσω Ιντερνετ από την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org). Κοστίζουν 15, 20, 25, 30, 35 και 45 ευρώ, ενώ για τις κερκίδες των επισήμων το κόστος είναι 85 και 150 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίων απαραίτητη είναι η κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, οι «Πειραιώτες» εξετάζουν την περίπτωση του στόπερ της Σέλτικ, Εφε Αμπροουζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή