«Προσγείωση» στον ΠΑΟΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταπεινότητα, ηρεμία, αλλά και αισιοδοξία για πρόκριση είναι τα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν την ομάδα του ΠΑΟΚ, μία μέρα μετά το 1-1 με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ. Απαντες παραμένουν συγκεντρωμένοι, χωρίς «ακραίες» αντιδράσεις από το θετικό αποτέλεσμα και έχουν την εμπειρία να γνωρίζουν πως τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει για την υπόθεση πρόκριση.

Το πρόβλημα του Σέρβου τεχνικού σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ο τραυματισμός του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έγινε αλλαγή προχθές, δεχόμενος ένα σκληρό χτύπημα στο πόδι. Θα φανεί τις προσεχείς ημέρες αν θα είναι σε θέση να παίξει την προσεχή Τετάρτη στον επαναληπτικό. Εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση από τον Αγιαξ, τότε θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με ένα μπόνους 3 εκατ. ευρώ, αλλά και τη βέβαιη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, αν αποκλειστεί στην επόμενη φάση. Πρόκριση του «Δικεφάλου» θα τον φέρει αντιμέτωπο με μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Σαχτάρ, Βιγιαρεάλ ή Αντερλεχτ.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία ήρθε στην Ελλάδα και ο 18χρονος επιθετικός της Τβέντε, Αντώνης Σταθόπουλος, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Τα εισιτήρια του επαναληπτικού της Τετάρτης στην Τούμπα θα κυκλοφορήσουν ή αύριο ή τη Δευτέρα. Η απόφαση θα παρθεί σήμερα έπειτα από σύσκεψη στην ΠΑΕ, ενώ ήδη η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή