Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός ενόψει της ρεβάνς

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός ενόψει της ρεβάνς

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της πρόκρισης θα επιχειρήσουν να πορευθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ραντεβού με την πρωταθλήτρια Ισραήλ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αντίθετη περίπτωση, ο πρόεδρος της πειραϊκής εταιρείας Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως ξεκαθάρισε στην ομιλία που έκανε προς τους παίκτες στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά το τέλος του ματς με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Η ομάδα του Πειραιά οφείλει να διορθώσει τα λάθη του πρώτου αγώνα, ώστε την Τετάρτη να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, από τους λιγοστούς «ερυθρόλευκους» που διασώθηκαν στο ματς με τη Χαποέλ, εξέφρασε την πίστη του πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της ρεβάνς: «Είμαι πεπεισμένος 100% πως θα τα καταφέρουμε. Θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, θα παίξουμε καλύτερα. Εχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα να δουλέψουμε. Είναι ακόμα Ιούλιος, είναι νωρίς για εμάς, αλλά θα πάμε στο Ισραήλ για να δώσουμε το 100% προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση».

Ο έμπειρος αριστερός μπακ αναφέρθηκε στην απογοητευτική εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, όπως και στις αντιδράσεις των φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη: «Ο κόσμος περίμενε από εμάς ένα καλύτερο παιχνίδι, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα πρέπει να σκεφτόμαστε τις πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς».

Ο Δημήτρης Σιόβας θα απουσιάσει από τη ρεβάνς του Ισραήλ, καθώς ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αποχώρησε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή