Σύντομα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Η πίστα του Χόκενχαϊμ στη Γερμανία παίρνει τη σκυτάλη των γκραν πρι, με τα βλέμματα σήμερα (14.50) να επικεντρώνονται στις κατατακτήριες δοκιμές των πιλότων.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στο Ξυλόκαστρο αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο η τελική φάση του 17ου πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ. Οι αγώνες αρχίζουν με το παιχνίδι της α΄ φάσης των γυναικών ανάμεσα στον Σπάρτακο και στον ΑΟ Ανοιξης (19.00). Στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός των ανδρών, όπου οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης θα παίξουν με τον ΑΟ Ανοιξης. Στη συνέχεια (21.00), θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της α΄ φάσης των γυναικών (ΑΟΑ Καστοριάς – Σπάρτακος) και η σημερινή αγωνιστική ημέρα θα ολοκληρωθεί (22.00) με την αναμέτρηση ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΓΑΣ Κιλκίς (ημιτελικός ανδρών). Η διοργάνωση υποστηρίζεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στα Τρίκαλα διεξάγονται σήμερα και αύριο τα πανελλήνια πρωταθλήματα δρόμου εφήβων – νεανίδων – παίδων – κορασίδων. Θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 140 ποδηλάτες.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με τη συμμετοχή 15 σκαφών αρχίζει σήμερα από το Μικρολίμανο το «Sailing Τraining Cup», που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Η διαδρομή των ιστιοφόρων θα είναι Πόρος, Ερμιόνη, Ναύπλιο, Σπέτσες και Υδρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή