Σε ρυθμούς Ευρώπης και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ρυθμούς Ευρώπης και ο ΠΑΣ Γιάννινα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οδηγίες προς τους φιλάθλους της έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του επαναληπτικού με την Αλκμααρ στο γήπεδο του Περιστερίου για τον προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Επειδή ακριβώς αλλάζει η έδρα του ΠΑΣ, η διοίκηση ενημέρωσε τον κόσμο της για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή του στο θέμα των εισιτηρίων, τα οποία διατίθενται από σήμερα.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως «από την Τρίτη 2 Αυγούστου θα λειτουργεί ένα εκδοτήριο στα γραφεία της ΠΑΕ (Τρίτη 10.00 έως 20.00 και Τετάρτη 10.00 έως 17.00), ένα εκδοτήριο στην μπουτίκ της ομάδας (ώρες λειτουργίας καταστημάτων), ένα εκδοτήριο στο γήπεδο του Ατρόμητου (Θύρα 4, 12.00 έως 20.00) και ένα εκδοτήριο στον Σύλλογο Ηπειρωτών Καματερού (Πάρου 2Α, Καματερό, 210-23.23.137, 17.00 έως 21.00). Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν τρία εκδοτήρια στις Θύρες 2, 4 και 7 από τις 14.00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα. Απαραίτητη η ταυτότητα και ο ΑΜΚΑ».

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 15 και 20 ευρώ, τα VIP 30 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο 10 ευρώ. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν έκπτωση.

Ο Γιάννης Πετράκης θα ανοίξει σήμερα τα χαρτιά του και θα αναφερθεί στον αγώνα ρεβάνς με την ολλανδική ομάδα, ενώ την Κυριακή είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές στο φιλικό ματς, που έληξε με ήττα με 1-0, απέναντι στην Κέρκυρα, χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστον αναπληρωματικούς παίκτες.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή