Αθήνα ο Ρινάλντι, ετοιμοπόλεμος ο ΠΑΟ

Αθήνα ο Ρινάλντι, ετοιμοπόλεμος ο ΠΑΟ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άφιξη του Λαουτάρο Ρινάλντι στην Αθήνα μία ημέρα πριν από τον αποψινό (20.00, ΟΤΕ TV) κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη είναι ενδεικτική της πρόθεσης της διοίκησης να ενισχύσει με κάθε κόστος την ομάδα, ανεξάρτητα από την ευρωπαϊκή της συνέχεια και τα έσοδα που αποφέρει. Ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός, προσωπική επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ήλθε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο Ρινάλντι έχει αποδεχθεί ότι θα ζει στη «σκιά» του Μπεργκ, αλλά πιστεύει ότι θα αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία για να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Οι «πράσινοι» παίζουν απόψε το ευρωπαϊκό τους μέλλον με αβαντάζ τη νίκη τους με 1-0 στη Λεωφόρο και την καλύτερη ποιότητά τους ως ομάδα. Η ΑΪΚ ποντάρει στον καλό ρυθμό που της δίνουν τα σχεδόν 20 επίσημα παιχνίδια της αλλά και στη δυσκολία προσαρμογής των παικτών του Παναθηναϊκού στο συνθετικό χορτάρι της Tele2Arena. Δεν είναι η φυσική έδρα της ΑΪΚ. Οι παίκτες της όμως είναι σαφώς πιο εξοικειωμένοι. «Νομίζω πως θα είναι εντάξει. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα», τόνισε ο Μπεργκ όταν ρωτήθηκε σχετικά, συμπληρώνοντας ότι είναι σημαντική η νίκη στην Αθήνα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ο Στραματσόνι χαρακτήρισε την ΑΪΚ πολύ οργανωμένη ομάδα, με ικανότητα στα στημένα και καλούς επιθετικούς, αλλά πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τη δική του ταυτότητα και θα το δείξει αυτό σήμερα, στοχεύοντας στην πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μοναδικό πρόβλημά του είναι ο Χουλτ που χθες έτρεξε μόνος του, χωρίς να πιεστεί. Οπως είπε ο Ιταλός τεχνικός, θα τον περιμένει αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρει εάν δεν νιώσει απόλυτα έτοιμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή