ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση για τον ΠΑΣ

i-megali-eyropaiki-proklisi-gia-ton-pas-2145402

Πανέτοιμος να ανατρέψει το εις βάρος του 1 – 0 απέναντι στην Aλκμααρ είναι ο ΠΑΣ, που υποδέχεται σήμερα (20.00) την ολλανδική ομάδα στην ουδέτερη έδρα του Περιστερίου, στην Αθήνα. Οι Γιαννιώτες θέλουν να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο όσες πιθανότητες τους αναλογούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και θα το κάνουν κατεβαίνοντας στο παιχνίδι με την ίδια λογική που παρατάχθηκαν και στην Ολλανδία.

Πρώτο μέλημα του ΠΑΣ είναι να μην δεχθεί γκολ, διότι αυτόματα το έργο του δυσκολεύει αφάνταστα. Ο Γιάννης Πετράκης δεν πρόκειται να προβεί σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης βδομάδας και ζητεί από τους παίκτες του να δημιουργήσουν ένα συμπαγές αμυντικά σύνολο, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευθεί στο έπακρον τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν σε καταστάσεις αντεπίθεσης.

Οι Γιαννιώτες ολοκλήρωσαν χθες άλλη μία μεταγραφική κίνηση, καθώς ανακοίνωσαν και τυπικά την απόκτηση του Μιχάλη Μπουκουβάλα για τα επόμενα δύο χρόνια. «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τους νέους μου προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην οικογένεια που λέγεται ΠΑΣ και να αρχίσω δουλειά. Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Συλλόγου» επεσήμανε ο έμπειρος δεξιός μπακ, ο οποίος φυσικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον σημερινό αγώνα.