Εφοδος οπαδών του Ολυμπιακού

Εφοδος οπαδών του Ολυμπιακού

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις δρομολογούνται άμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Χαποέλ Μπερ Σεβά με 1-0 και τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας, όπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άμεσοι συνεργάτες του θα προχωρήσουν στη λήψη αποφάσεων όσον αφορά στις αλλαγές που θα γίνουν στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αλλαγές οι οποίες κρίνονται επιβεβλημένες μετά την ήττα στο Ισραήλ και τη μετάταξη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αρχικώς αναμένεται να αποφασιστεί η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες αρκετά ονόματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως πιθανοί αντικαταστάτες του Βίκτορ Σάντσεθ, όπως του Γάλλου Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στη Σεντ Ετιέν, στη Λιλ και στη Ρόμα, αλλά και του τεχνικού του Πανιώνιου Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Επιπλέον θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το έμψυχο δυναμικό αλλά και για στελέχη του Ολυμπιακού.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας επέστρεψε νωρίς χθες το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το Τελ Αβίβ. Μπορεί στο αεροδρόμιο να μην ήταν οπαδοί της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο βρέθηκαν χθες βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου διέκοψαν την προπόνηση για να μιλήσουν σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές: «Η ανοχή μας τελείωσε. Εχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε. Δεν μπορεί με τέτοιο μπάτζετ να μη νικάτε την ΑΕΚ και την Μπερ Σεβά. Σε λίγες ημέρες παίζουμε τη συνέχειά μας στην Ευρώπη και αρχίζει το πρωτάθλημα. Δεν σας λείπει τίποτα στον Ολυμπιακό. Αξία πήρατε και αντί να ματώνετε τη φανέλα εσείς είστε αδιάφοροι. Αυτά από σήμερα κομμένα. Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια, τώρα θα πηγαίνουμε εμείς. Φροντίστε να μη δούμε κανέναν σας, γιατί, αν σας δούμε, θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς φύγετε».

Με σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έστρεψε το βλέμμα του στην επόμενη μέρα: «Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολλή προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας».

Στο πρωτάθλημα Βραζιλίας επιστρέφει ο Λεάντρο Σαλίνο και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή