Ψυχραιμία, μετά τον αποκλεισμό, στον ΠΑΟΚ

Ψυχραιμία, μετά τον αποκλεισμό, στον ΠΑΟΚ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Απογοήτευση ναι, πανικός όχι. Ολα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ έχουν κάθε λόγο να είναι στενοχωρημένοι για τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ, που είναι άδικος ποδοσφαιρικά, διότι στα 180 λεπτά ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος, όμως δεν υπάρχει πανικός, ούτε η γνωστή… απαξίωση, που συχνά πυκνά εμφανίζεται στην Τούμπα έπειτα από βραδιές σαν την προχθεσινή.

Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά», Ιβάν Σαββίδης, στενοχωρήθηκε, έφυγε αμίλητος από την Τούμπα, αλλά αντιλήφθηκε ότι η τύχη ήταν παράγων που έπαιξε ρόλο και αποκλείστηκε η ομάδα του.

Η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ βρίσκει τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, Βλάνταν Ιβιτς, στο γήπεδο για να συνεχίσουν τη δουλειά, τη βελτίωση και την παρουσίαση ακόμα καλύτερης εικόνας.

Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στη σημερινή κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στη Νιον της Ελβετίας θα βρεθεί ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα τοποθετηθεί στους «ισχυρούς», ωστόσο στους «ανίσχυρους» υπάρχουν πραγματικά ιδιαίτερα ποιοτικές ομάδες, μεταξύ αυτών ο Ερυθρός Αστέρας, η Ρόζενμποργκ, η Σασουόλο, η Μπεϊτάρ, η Χάιντουκ ή η Μίντιλαντ.

Οι αγώνες θα γίνουν 18 και 25 Αυγούστου και ο ΠΑΟΚ εφόσον προκριθεί θα βρεθεί ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι πολύ πιθανό σε αυτούς τους αγώνες να παραταχθεί με νέο επιθετικό. Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ αναζητεί παίκτη στην αγορά για να ενισχύσει την κορυφή της επίθεσής του, όχι τόσο γιατί ο Κλάους Αθανασιάδης ήταν προχθές αρχικά εύστοχος, αλλά εν τέλει μοιραίος, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα, αλλά διότι πρέπει να υπάρχει άλλη μία ποιοτική επιλογή στα χέρια του Ιβιτς.

Ευθύνη για τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ ανέλαβε και ο Μάριν Λέοβατς. Ηταν αυτός που έκανε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι Ολλανδοί, αλλά είχε εμπλοκή και στη φάση του δεύτερου γκολ.

«Το πέναλτι ήταν λάθος δικό μου, ήταν κακό το τάιμινγκ για εμάς και πολύ σκληρό το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1 – 0 και για αυτό, ζητώ συγγνώμη. Αυτό που μας έλειψε σήμερα ήταν μόνο το γκολ» σχολίασε ο Κροάτης αριστερός μπακ της ελληνικής ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή