Σαν σήμερα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

2015

Ο 27χρονος Αζέρος αρχηγός της Γκαμπάλα, Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, πανηγυρίζει την πρόκριση της ομάδας του εις βάρος του Απόλλωνα Λεμεσού για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, υψώνοντας την τουρκική σημαία μετά το τέλος του αγώνα στο Μπακού. Ο δημοσιογράφος Ρασίντ Αλίγιεφ θα κριτικάρει την ενέργεια αυτή στο facebook, εν συνεχεία θα δεχθεί επίθεση από αγνώστους και την επόμενη μέρα θα υποκύψει στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Στις 11/8/2015 ο Χουσεΐνοφ θα συλληφθεί μαζί με άλλα έξι άτομα.

1992

Η Βούλα Πατουλίδου κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, με επίδοση 12,64΄΄, και αναφωνεί: «Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο».

1979

Ο 12χρονος Μάρκους Χούπερ γίνεται ο νεότερος άνθρωπος που διασχίζει τη Μάγχη κολυμπώντας.

1961

Ο Στίρλινγκ Μος σημειώνει τη 16η νίκη του στη Φόρμουλα 1, όταν κερδίζει το γερμανικό γκραν πρι στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

1948

Η Ολλανδή Φάνι Μπλάνκερς – Κουν σε ηλικία 30 ετών γίνεται η πρώτη γυναίκα που κερδίζει τέσσερα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια (100 μ., 200 μ., 80 μ. εμπόδια, 4×100 μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή