Ανατροπή και νίκη στο φινάλε για την εθνική πόλο

Ανατροπή και νίκη στο φινάλε για την εθνική πόλο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tα… εύκολα δύσκολα έκανε η εθνική ομάδα των ανδρών στο πρώτο της παιχνίδι στο ολυμπιακό τουρνουά πόλο, του Ρίο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετώπισε την Ιαπωνία και κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι 1 λεπτό και 20’’, πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Χάρη σε μία αντεπίθεση και δύο γκολ επικράτησε με 8-7 και άρχισε με νίκη την προσπάθειά του.

Η εξαιρετική άμυνα των Γιαπωνέζων αποσυντόνισε τους Ελληνες πολίστες. Οι αντίπαλοί μας έφτασαν να προηγηθούν ακόμη και με τρία γκολ διαφορά (7-4) αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 0-4, 4-0

Ελλάδα: Βλαχόπουλος 3, Χρ. Αφρουδάκης 1, Φουντούλης 1, Ποντικέας 1, Κολόμβος 1, Μυλωνάκης

Ιαπωνία: Αράι 2, Τακέι 2, Οκάουα 2, Γιασούντα 1

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου

Σερβία – Ουγγαρία 13-13

Ελλάδα – Ιαπωνία 8-7

Ρεκόρ η Ντουντουνάκη

Η Άννα Ντουντουνάκη και η Κριστέλ Βουρνά δεν κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς των 100μ. πεταλούδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Ντουντουνάκη πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ με 58.27, επίδοση και βελτίωσε το 58.31 που είχε πετύχει η Κριστέλ Βουρνά στις 28/7/12, στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Πλασαρίστηκε στην 18 η θέση. Η Κριστέλ Βουρνά κατέλαβε την 7η θέση στην 6η προκριματική σειρά του αγωνίσματος με 58.89 και κατετάγη 23η.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή