Επεισοδιακό «διαζύγιο» Πανιωνίου – Ουζουνίδη

Επεισοδιακό «διαζύγιο» Πανιωνίου – Ουζουνίδη

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα σμπάρο δύο φορές… αυτοπυροβολήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Οι άκαρπες επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό δεν του στοίχισαν μόνο το όνειρο κάθε ανερχόμενου προπονητή να δουλέψει σε ομάδα κορυφής αλλά και τη θέση του στον Πανιώνιο. Μετά τις θερμές αντιδράσεις των οργανωμένων «κυανέρυθρων» οπαδών, που πήγαν στην προπόνηση και του επιτέθηκαν φραστικά, λέγοντάς του πως είναι πλέον ανεπιθύμητος, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε, ύστερα από έκτακτο Δ.Σ., παρουσία και του Ουζουνίδη, να προβεί ομόφωνα σε καταγγελία της σύμβασής του, «καθώς με την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την πανιώνια οικογένεια», όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Θέση με κοινή δήλωσή τους πήραν και οι επικεφαλής της διοίκησης, Χρήστος Δάρας και Νίκος Ζαμάνης, κατηγορώντας τον Ουζουνίδη για έλλειψη τιμιότητας και ειλικρίνειας. Τονίζουν μεταξύ άλλων: «Η διοίκηση αγκάλιασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, δείχνοντας τιμιότητα και ειλικρίνεια, τιμιότητα που δυστυχώς από την πλευρά του προπονητή δεν ανταποδόθηκε. Ο Πανιώνιος δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει τη μεγάλη του προσφορά στην αναγέννηση της ομάδας μας και τον ευχαριστεί πραγματικά από καρδιάς. Ομως, όταν ο επαγγελματισμός δεν του επιτρέπει να ανταποδώσει την τιμιότητα και την ειλικρίνεια με την οποία τον περιέλαβε η διοίκησή μας, τότε πληγωνόμαστε βαθιά γιατί δεν θεωρούμε ότι μια τέτοια σχέση έπρεπε να είχε τόσο άδοξο και κακόγουστο τέλος. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή τύχη στον Μαρίνο Ουζουνίδη στο νέο του βήμα. Ουδείς αναντικατάστατος. Οπως τότε έτσι και τώρα η ομάδα θα το παλέψει με ό,τι εργαλεία έχει, με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Και πάλι θα κερδίσει τη μάχη».

• Ελληνα προπονητή αναζητεί ο Πανιώνιος για τη θέση του Ουζουνίδη, με τον Λεωνίδα Βόκολο να θεωρείται ισχυρή υποψηφιότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή