Εποχή Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό

Εποχή Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας Πάουλο Μπέντο είναι ο διάδοχος του Βίκτορ Σάντσεθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι δύο πλευρές ήρθαν χθες σε συμφωνία και απομένει η ανακοίνωση της πειραϊκής εταιρείας (αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας) για να περάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην εποχή Μπέντο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η παρουσίαση του Πορτογάλου προπονητή θα γίνει την Τετάρτη και ακολούθως θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Μάλιστα μαζί του θα φέρει τέσσερις συνεργάτες.

Με το κυριακάτικο φιλικό στην Κωνσταντινούπολη, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν από την Μπεσίκτας με 1-0, έχοντας καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα δύο ματς με τη Χαποέλ (ξεχώρισαν οι νεαροί Ρέτσος, Μανθάτης και Βούρος), στον ορίζοντα υπάρχει πλέον το πρώτο παιχνίδι με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία στις 18 Αυγούστου.

Στόχος του Μπέντο θα είναι η ενημέρωσή του για όλα τα θέματα που αφορούν τη νέα του ομάδα, όπως και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία της. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε εξετάσει άλλες δύο περιπτώσεις προπονητών, του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Λεονάρντο, οι οποίες «ναυάγησαν».

Χθες βράδυ ανακοινώθηκε η απόκτηση του 26χρονου μέσου, Αντρέ Μάρτινς από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Αρούκα.

Και τυπικά παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι από χθες ο Αρτούρ Μασουακού. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής οι «Πειραιώτες» θα βάλουν στα ταμεία τους 6 εκατ. λίρες, δηλαδή περίπου 7,2 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή