Σπουδαία ισοπαλία της εθνικής απέναντι στην Ουγγαρία

Σπουδαία ισοπαλία της εθνικής απέναντι στην Ουγγαρία

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πρώτη θέση του ομίλου της «φλερτάρει» η εθνική πόλο των ανδρών.

Οι διεθνείς μας κατάφεραν και πήραν ισοπαλία (8-8) από την σπουδαία Ουγγαρία, ύστερα από έναν συναρπαστικό, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αγώνα.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές αψιμαχίες. Οι Ούγγροι προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο αλλά οι διεθνείς μας ισοφάρισαν, στην τρίτη περίοδο, χάρη στην καλή επίθεση, προηγήθηκαν αλλά οι «Μαγυάροι» δεν είχαν πει την τελευταία λέξη. Πέρασαν μπροστά και 5’’, πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο Αγγελος Βλάχος έκανε το 8-8.

Οκτάλεπτα (πρώτη η εθνική): 1-2, 1-1, 4-2, 2-3

Ελλάδα (Θεόδωρος Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης , Δερβίσης, Γεννηδουνιάς (2), Φουντούλης, Ποντικέας, Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης (1), Κολόμβος, Γούνας (2), Βλαχόπουλος (3), Γαλανόπουλος

Ουγγαρία (Τίμπορ Μπένετεκ): Αττίλα Ντέκερ, Χαράι (3), Κις, Ντένις Βάργκας, Ντάνιελ Βάργκας, Σβίβος, Άνταμ Ντέκερ, Χοσνιανσζκι (1), Βάμος (1), Ερντελι (1), Ζαλάνσκι (1), Νάγκι

* Ο Ηλίας Ηλιάδης ηττήθη με Ιππόν από τον Τσενκ Σουνζάο (Κίνα) στα 90 κ. του τζούντο. 

* Στις «64» ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο ξίφος ασκήσεως η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή