Πρεμιέρα Ρινάλντι για ΠΑΟ απόψε κόντρα στην Ομόνοια

Πρεμιέρα Ρινάλντι για ΠΑΟ απόψε κόντρα στην Ομόνοια

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πρώτη γεύση από την αξία του Λαουτάρο Ρινάλντι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν απόψε οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Αν και μετρά λίγες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ο Αντρέα Στραματσόνι έκρινε ικανοποιητικό τον βαθμό ετοιμότητας του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αποψινό φιλικό αγώνα με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ, ενόψει του αγώνα της άλλης Πέμπτης με την Μπρόντμπι στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ουσιαστικά δεν έχει χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε, μιας και θα μείνουν στην Αθήνα για διάφορους λόγους 4-5 παίκτες που θεωρούνται πρώτες επιλογές και εκτός απροόπτου θα έχουν θέση στην ενδεκάδα στο ματς με τη δανική ομάδα.

Ενας από αυτούς είναι ο Μολέδο, ο οποίος ένιωσε ενόχληση στο γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης και για προληπτικούς περισσότερο λόγους δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κύπρο. Λογικά δεν τίθεται θέμα απουσίας του Βραζιλιάνου αμυντικού από το παιχνίδι με την Μπρόντμπι, κάτι που ίσως να μην ισχύσει τελικά για τον Χουλτ. Ο Σουηδός αριστερός μπακ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και θα περιμένει μερικές μέρες για να δει αν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Λεωφόρου. Στην Αθήνα θα μείνουν επίσης ο ανέτοιμος Τελάντερ, οι Μπεργκ, Ζέκα και Στιλ, προκειμένου να ξεκουραστούν, και οι Αμπέντ, Ταυλαρίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Στραματσόνι.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρνακα σήμερα στις 8.25 το πρωί. Μετέχουν οι Κοτσόλης, Οδυσσέας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Νάνο, Ευαγγέλου, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή