«Καμπανάκι» για ΠΑΟ λίγο πριν από την Μπρόντμπι

«Καμπανάκι» για ΠΑΟ λίγο πριν από την Μπρόντμπι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμηλή πτήση επιχείρησε ο Παναθηναϊκός στη Λευκωσία και έγινε πολύ εύκολος στόχος για τα πυρά της Ομόνοιας! Το βαρύ 0-3 στο τελευταίο φιλικό του πριν από τα ματς με την Μπρόντμπι, ήταν απόλυτα δίκαιο, πολύ απλά επειδή η μία ομάδα πήρε στα σοβαρά το παιχνίδι και η άλλη έκανε… αγγαρεία.

Οι πολλές αλλαγές σε πρόσωπα δεν αποτελούν δικαιολογία για την αναιμική εικόνα της ομάδας του Στραματσόνι, τα μεγάλα λάθη της στην άμυνα, την κακή ανάπτυξη επιθετικά και τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε. Αντίθετα, η Ομόνοια ήταν σοβαρή και πέρα από τα τρία γκολ που πέτυχε (24΄ Ντάρμπισιρ, 57΄ Αγκάγιεφ, 79΄ Σέρινταν), είχε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή (75΄ Κότσαρης), Δημητρίου (58΄ Φλορέσκου), Νασιμέντο (88΄ Κονομής), Παντελιάδης, Μαργκάσα (58΄ Καρλίτος), Τουρέ, Φυλακτού, Αγκάγιεφ, Κλέιτον (58΄ Ορσουλιτς), Χριστοφή (58΄ Σέρινταν), Ντάρμπισιρ (81΄ Φραγκέσκου).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46΄ Ο. Βλαχοδήμος), Μέστο (68΄ Μαρινάκης), Ρέις (68΄ Ευαγγέλου), Ιβανόφ (46΄ Γουακάσο), Νάνο, Κουτρουμπής, Λεντέσμα (68΄ Στάικος), Λουντ, Νάνο – Βιγιαφάνες (68΄ Βλαχοδήμος), Μπουμάλ (46΄ Ιμπάρμπο) – Λέτο (68΄ Ρινάλντι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή