Μπέντο: Γνωρίζω πολύ καλά από πίεση

Μπέντο: Γνωρίζω πολύ καλά από πίεση

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μονοπάτι των επιτυχιών φιλοδοξεί να διατηρήσει τον Ολυμπιακό ο Πάουλο Μπέντο. Το τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του χθες το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας.

«Γνωρίζω την πίεση που υπάρχει στον προπονητή και γενικά στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω πολύ καλά πώς είναι να δουλεύεις υπό πίεση. Η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει τόσα πολλά πρωταθλήματα. Για να μπορείς να ξεπερνάς τους αντιπάλους, πρέπει να είσαι ο καλύτερος. Ηρθα να δουλέψω για να είμαι πρώτος». Για τον Αντρέ Μάρτινς, που αποκτήθηκε πρόσφατα, τόνισε: «Εχω δουλέψει ξανά μαζί του. Πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει».

Εξηγήσεις για όσα έχουν γίνει έως τώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μιχάλης Κουντούρης, ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του Πειραιά και να δώσει χρόνο στον Μπέντο: «Μία ημέρα πριν αρχίσει η προετοιμασία, ο κ. Σίλβα μάς είπε ότι θέλει να φύγει. Σε προσωπική μας επαφή δεν κατάλαβα ποιος ήταν ο λόγος. Μας άφησε όπως μας άφησε τη στιγμή που μπαίναμε στο αεροπλάνο για να φύγουμε. Τον παρακαλέσαμε να μείνει δύο ημέρες. Με το που ήρθε ο Βίκτορ, άρχισε η προετοιμασία, του εξηγήσαμε ότι η ομάδα σε έναν μήνα παίζει όλη τη χρονιά και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές διότι η ομάδα είναι έτοιμη. Παρά το γεγονός ότι συμφωνήσαμε, είδαμε άλλα. Είδαμε να αλλάζει συστήματα, να αλλάζει θέσεις σε παίκτες και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά για τον σύλλογο. Το χειρότερο όλων ήταν η απόδοση της ομάδας. Το μπάτζετ ήταν με τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποιοι νόμισαν ότι θα μπούμε σε ποδοσφαιρικό μνημόνιο, όπως συνέβη και σε άλλες ομάδες. Αμέσως έγινε η αύξηση των 20 εκατ. ευρώ, που είναι τεράστια για την εποχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή