Με την Ιταλία η εθνική πόλο των ανδρών

Με την Ιταλία η εθνική πόλο των ανδρών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ομάδα πόλο πλασαρίστηκε, τελικά, στη δεύτερη θέση στον όμιλο της και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (16/8, 18.20) με στόχο την πρόκριση στην τετράδα του ολυμπιακού τουρνουά.

Προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» είναι ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Σάντρο Καμπάνια και οι δύο ομάδες «γνωρίζονται» καλά. Οι Ιταλοί έχασαν από τους Αμερικάνους με 7-10. Εάν οι διεθνείς μας νικήσουν θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης Σερβία – Ισπανία.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Ουγγαρία – Μαυροβούνιο (16/8, 17:00)

Ελλάδα – Ιταλία (16/8, 18:20)

Κροατία – Βραζιλία (16/8, 21:10)

Ισπανία – Σερβία (16/8, 22:30)

*Στην ιστιοπλοΐα, οι Μάντης – Καγιαλής ύστερα από επτά ιστιοδρομίες βρίσκονται τρίτοι στην γενική κατάταξη. Ο Γιάννης Μιτάκης, στα Φινν, χάρη στην 3 η θέση που έφερε στην 11 η ιστιοδρομία μπήκε στην «κούρσα των μεταλλίων» και στις 16/8 θα επιχειρήσει να βρεθεί ανάμεσα στους «8» καλύτερους της κατηγορίας. Η Σοφία Μπεκατώρου και ο Μιχάλης Πατενιώτης, στα Νάκρα, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με την 18 η θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή