Επιστολή Γκιρτζίκη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Επιστολή Γκιρτζίκη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστολή σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την οποία τούς καλεί να ενημερώσουν εγγράφως την ΕΠΟ αν ισχύουν τα ανακοινωθέντα περί μη συμμετοχής τους στη νέα Super League, απέστειλε  ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Οπως σημειώνει χαρακτηριστικά, η δήλωση αυτή είναι απαραίτητη για την ομοσπονδία, ώστε «να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες και να ενημερώσουμε τις υπερκείμενες αρχές», αναφέρει υπαινισσόμενος ότι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ  θα έχουν κυρώσεις σε περίπτωση που υλοποιήσουν την απόφαση να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του «τριφυλλιού», δηλώνουν ότι δεν σκοπεύουν να απαντήσουν στη συγκεκριμένη επιστολή ενώ προσθέτουν πως «δεν συνδιαλεγόμαστε με υπόδικους. Ο κ. Γκιρτζίκης από το πρωί της Τρίτης είναι υπόδικος για την υπόθεση της κάρτας υγείας, μετράει μέρες στο ποδόσφαιρο και δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία συζήτησης μαζί του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή